Nikolić je zbog jedne činjenice veoma ponosan pred utakmicu sa nišavskim Realom!
Foto: Saša Pavlić Koky

Derbi kola Superlige!

Nikolić je zbog jedne činjenice veoma ponosan pred utakmicu sa nišavskim Realom!

"Treba da budemo spremni da podnesemo žrtvu u smislu odnosa prema dresu", istakao je strateg crno-belih
Objavljeno: 14:16h

Partizan u subotu gostuje u Nišu (19h) u 13. kolu Superlige, a na Čair stiže posle serije od sedam uzastopnih pobeda, a devet u poslednjih deset mečeva.

- Dolazi nam dobra ekipa Radničkog i čeka nas mali derbi jer je to borba za vrh tabele. Veoma sam zadovoljan činjenicom kako se igrači ponašaju u odnosu na okruženje i na sve ono što se provlači kroz medije. Uspeli smo da ostanemo koncentrisani na ono što je bitno. Mi treba da radimo svoj posao, da ostanemo maksimalno posvećeni i da budemo spremni da podnesemo žrtvu u smislu odnosa prema dresu. Kada je tako onda nas prate rezultati, tada svi kvaliteti dolaze do izražaja. To je recept za pobedu i pošto ga znamo bilo bi krajnje glupo da odustanemo od tog recepta - rekao je Nikolić.

Govoreći o Radničkom, Nikolić je pohvalio trenera Milana Rastavca, rekavši da se jasno vide stvari koje su njegovo delo.

- To je ekipa koja ume da igra na rezultat ali to ne znači samo defanzivno. Imaju jasnih specifičnosti u svojoj igri, nadam se da smo ih kvalitetno analizirali i da ćemo uspeti da ih anuliramo - dodao je trener Partizana.

Na pitanje da li će Saša Ilić igrati i oboriti rekord po broju utakmica za klub, Nikolić je rekao da je i kapitenu Partizana i svima u ekipi to u drugom planu.

- Ovo nije revijalna utakmica, ovo je derbi kola. Mnogo je specifičnosti vezano za ovu utakmicu, a vi pretpostavite na šta mislim, i zato mislim da je ovo najvažnija i najteža utakmica do kraja jesenjeg dela prvenstva. Ja nemam dileme iz mnogo razloga da je to upravo tako - rekao je Nikolić.

Nikolić je dodao da u ekipi ima malih zdravstvenih problema i da će stvari bi jasnije posle današnjeg treninga.

Posle 12 kola Partizan je treći na tabeli sa 25 bodova, a Radnički na četvrtom mestu ima dva boda manje.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.