PETKOVIĆ NIJE VIŠE SELEKTOR ŠVAJCARSKE: Već je pronašao novi angažman i to u ligi petice!
Foto: Starsport©

iznenađeni smo

PETKOVIĆ NIJE VIŠE SELEKTOR ŠVAJCARSKE: Već je pronašao novi angažman i to u ligi petice!

Želeo bih da se zahvalim zvaničnicima Federacije što su pristali na sporazumni raskid ugovora. Bilo je ovo sedam divnih godina koje nikada neću zaboraviti

Objavljeno:

Fudbalski stručnjak Vladimir Petković nije više selektor reprezentacije Švajcarske, potvrdila je danas Švajcarska fudbalska federacija (ASF).

Petković će naredne sezone predvoditi francuski Bordo.

- Posle sedam godina na mestu selektora naše reprezentacije Petković je zatražio od ASF-a da raskine ugovor kako bi preuzeo novi izazov u francuskom fudbalu. ASF je pristao na ovaj zahtev i postigao sporazum sa trenerom i njegovim novim klubom - saopštio je ASF.

- Tužni smo što nas napušta Petković, ali smo mu zahvalni zbog izuzetno dobrih i uspešnih sedam godina koje nam je pružio kao selektor - rekao je predsednik ASF-a Dominik Blan.

Jan Zomer, Vladimir Petković
foto: Starsport©

Petković se zahvalio federaciji zato što mu je izašla u susret i udovoljila želji da krene u novi izazov.

- Želeo bih da se zahvalim zvaničnicima Federacije što su pristali na sporazumni raskid ugovora. Bilo je ovo sedam divnih godina koje nikada neću zaboraviti - izjavio je Petković.

Petković je na minulom Evropskom prvenstvu odveo Švajcarsku do četvrtfinala, gde su tek nakon penala eliminisani od Španije.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.