Mesi uništio Gvardiolu, Ozil protutnjao kroz Ludu šumu, Mažić podelio dva crvena kartona! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Reuters

3. kolo lige šampiona!

Mesi uništio Gvardiolu, Ozil protutnjao kroz Ludu šumu, Mažić podelio dva crvena kartona! (VIDEO) (FOTO)

Uz naš dobro poznati lajv-blog ne propustite ni delić akcije sa svih utakmica ove večeri u elitnom fudbalskom takmičenju
Objavljeno: 22:57h

88. minut - Nejmar je postavio konačnih Barselona - Mančester Siti 4:0!

87. minut - Sjajni Mesut Ozil postigao je het-trik, Arsenal - Ludogorec 6:0!

86. minut - Neverica u Napulju! Vensan Abubakar je postigao još jedan gol i sada Bešiktaš vodi sa 3:2!

84. minut - Bajern vodi sa 4:1, a strelac je Arjen Roben!

83. minut - Arsenal je petardirao Ludogorec, a strelac je opet bio Mesut Ozil!

77. minut - Borusija Menhengladbah je povela sa 2:0, a gol je dao Andreas Han, na asistenciju sjajnog Larsa Štindla, koji je najzaslužniji za ovaj rezultat!

62. minut - Janik Fereira Karasko je postavio Atletiko u prednost na teškom gostovanju Rostovu! U isto vreme, PSŽ je poveo sa 2:0, golom Lukasa Moure!

61. minut - Barselona vodi sa 2:0! Strelac je Leo Mesi! A ubrzo je bilo i 3:0!

59. minut - Levandovski je postigao gol za 3:1! Majstor!

57. minut - Arsenal sada vodi sa 4:0! Ovo je već bruka za Bugare! Mesut Ozil posle velikog kiksa odbrane Ludogoreca! U istom minutu poveo je i Menhengladbah protiv Seltika sa 1:0, strelac je bio Štindl!

55. minut - Benfika vodi sa 2:0 protiv Dinamo Kijeva, a strelac je Servi, ćovek kojem je ovo već drugi gol ove sezone u LŠ!

50. minut - Lorenco Insinje je sa bele tačke promašio i Napoli nije uspeo da izjednači! Očajna sezona za ovog omalenog momka...

47. minut - Drugo poluvreme gotovo da nije ni počelo, a Arsenal nastavlja da gazi! 3:0 protiv Ludogoreca. Strelac Aleks Okslejd Čembrlejn!

GOTOVO JE PRVO POLUVREME NA SVIM TERENIMA!

42. minut - Teo Volkot je dao i drugi gol za Arsenal! Na asistenciju Mesuta Ozila. Ludogorec tone u ambis...

41. minut - PSV je pre poluvremena uspeo da prepolovi prednost Bajerna. Strelac je na Pereirovu asistenciju bio Lusijano Narsing!

40. minut - Poveo je i PSŽ! Strelac je Anhel di Marija, a asistent je bio Edinson Kavani, koji je definitivno najsrećniji čovek zbog činjenice da Zlatan više nije u Parizu!

36. minut - Bešiktaš se opet vraća u prednost! Žoržinjo iz Napolija poslao je užasan pas prema svojim štoperima, što je iskoristio Vinsent Abubakar koji je lagano smestio loptu u mrežu!

30. minut - Dris Mertens je strelac izjednačujućeg gola za Napoli protiv Bešiktaša! Asistirao mu je sjajni Hose Kaljehon!

27. minut - Za sada samo šest golova, ali mnogo uzbuđenja širom Evrope! Pogledajte šta su radili navijači Barselone pre utakmice! Sledi im kazna UEFA, ukoliko ima ikakve doslednosti u njenom radu!

Ponovo te separatističke težnje: Navijači Barselone poslali jasnu poruku Englezima! (VIDEO)

foto: Reuters
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.