Promene u Partizanu: Teleoptik ima novog trenera, kao kadeti crno-belih! (FOTO) (VIDEO)
Foto: partizan.rs

nova imena

Promene u Partizanu: Teleoptik ima novog trenera, kao kadeti crno-belih! (FOTO) (VIDEO)

Za novog šefa stručnog štaba FK Teleoptik imenovan je g. Milan Ristić, bivši igrač Partizana i trener koji je osam godina vodio generaciju 2000. godišta, dok su Žarko Lazetić, kao glavni trener i Draźen Bolić, kao prvi saradnik, preuzeli kadetsku generaciju 2000
Objavljeno:

Godinama unazad Omladinska škola Partizana ne samo da je zvanično proglašena za drugu najbolju školu fudbala u Evropi, već su pod njenim okriljem stasali najbolji fudbaleri današnjice koji igraju u najvećim evropskim klubovima.

Kroz viziju, da upravo Omladinska škola Partizana i fudbalski klub Teleoptik, kao glavna filijala prvog tima treba da predstavljaju bazu za skauting, odgoj, razvoj i promovisanje novih fudbalskih talenata, FK Partizan je u ponedeljak 17. oktobra 2016. godine promovisao nova imena na trenerskim pozicijama.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Za novog šefa stručnog štaba FK Teleoptik imenovan je g. Milan Ristić, bivši igrač Partizana i trener koji je osam godina vodio generaciju 2000. godišta, dok su Žarko Lazetić, kao glavni trener i Draźen Bolić, kao prvi saradnik, preuzeli kadetsku generaciju 2000.

O planovima za budućnost, fudbalskoj viziji, kao i prvim utiscima u video intervju TV Partizan govore: sportski direktor FK Partizan g. Ivica Iliev, šef stručnog štaba Teleoptika g. Milan Ristić, kao i trener kadeta 2000. godišta g. Žarko Lazetić.

(Espreso.co.rs/partizan.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.