BORJAN U SVOM STILU, KAPITENSKI: Bufonu su vek vrata otvorena - ŽELIM DA POSTANEM LEGENDA ZVEZDE!
Foto: Starsport©

Šmekerski

BORJAN U SVOM STILU, KAPITENSKI: Bufonu su vek vrata otvorena - ŽELIM DA POSTANEM LEGENDA ZVEZDE!

Da Popović ne igra ovako dobro možda ni ja ne bih branio ovako dobro

Objavljeno:

Danas se pojavila informacija da je Crvena zvezda zvala kako bi pregovarala oko dolaska Đanluiđija Bufona na "Marakanu". O tome, ali i konkurenciji koju ima u crveno-belom taboru govorio je kapiten Milan Borjan.

Čuvar mreže šampiona Srbije je imao malo dužu pauzu zbog obaveza koje je imao u reprezentaciji Kanade. On je uoči meča sa Arisom gostujući na "TV Arena sport" govorio o svom sastusu u klubu.

- Bilo je ponuda, moja želja je da zavšrim karijeru u Zvezdi. Želim da budem legenda kluba. Sve je sada na upravi da li će da me prodaju i kakve planove imaju. Moja i želja moje porodice je da ostanemo ovde. Ovo je moja druga kuća - izjavio je Milan Borjan.

Tokom dana se pojavila zanimljiva vest. Agent Đanluiđija Bufona, Silvano Martina je otkrio da je imao poziv sa "Marakane" za čuvenog golmana.

- Da li je istinita ili nije ne znam. Ako je istina vrata Zvezde su svima otvorena, prija da imam dobru konkurenciju kao što imam sa Popovićem, Gordićem i Ćopićem, tako da dobrodošao je - sa osmehom je poručio kapiten crveno-belih.

Na kraju je govorio i o ostalim golmanima koje Zvezda ima.

- Da Popović ne igra ovako dobro možda ni ja ne bih branio ovako dobro. Veliki je radnik, to me čini srećnim i daje mi snagu da radim još više. Ćopić i Gordić su dva izvanredna golmana koji treba dosta da rade, napreduju. Zvezda ima budućnost - zaključio je Borjan.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.