Jedan igrač Crvene zvezde kaže da je zdrav, ali Grof Božović mu neće dozvoliti da igra!
Foto: Fonet/aleksandar Koković

crveno-bele tajne

Jedan igrač Crvene zvezde kaže da je zdrav, ali Grof Božović mu neće dozvoliti da igra!

Božović je rekao da Mihailo Ristić neće igrati protiv Čukaričkog pošto se povređen vratio iz mlade reprezentacije, kao i da je povređen još jedan igrač ali da ne može da kaže o kome se radi
Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da Čukarički ne zaslužuje pretposlednje mesto na tabeli Super lige Srbije, ali da u predstojećoj utakmici očekuje pobedu svoje ekipe.

- Očekujem tešku utakmicu. Čukarički je u teškoj situaciji koju po svom kvalitetu i organizaciji kluba ne zaslužuje. Promenili su trenera, biće nešto novije, a imali su i vremena da se spreme tokom pauze. Nadam se da ćemo pobediti jer smo kvalitetniji, ali kvalitet moramo da dokažemo na terenu - rekao je Božović novinarima u Beogradu. Fudbaleri Zvezde u nedelju od 15.00 dočekuju Čukarički u utakmici 12. kola Super lige Srbije. Zvezda je prva na tabeli sa 28 bodova, a Čukarički je pretposlednji sa sedam, koliko ima i poslednjeplasirani Borac. Upitan zbog čega je Čukarički loš, Božović je odgovorio da je to jer je klub prodao dva najbolja igrača i da taj gubitak još nije uspeo da nadoknadi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.