Goleada u derbiju kola: Zvezda napunila mrežu Borca za 12. trijumf u nizu! (VIDEO)

SUPERLIGA, 15. KOLO

Goleada u derbiju kola: Zvezda napunila mrežu Borca za 12. trijumf u nizu! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde su u meču kola protiv Borca iz Čačka došli do ubedljivog trijumfa u sjajnom meču sa 4:2
Objavljeno: 20:08h
Fudbaleri Crvene zvezde Borca
Superlige Srbije do 12. uzastopnog trijumfa u nacionalnom šampionatu.
Meč na Marakani je bio praznik za oči: Pogledajte sve golove sa duela Zvezde i Borca! (VIDEO) Aleksandar Katai za 15 minuta, u 13. i 28. dva puta zatresao mrežu Čačana sve do momenta kada je proradio fudbaler Borca, Srđan Vujaklija.
Nenada Lalatovića postigao dva pogotka za pet minuta i furiozno izjednačio rezultat, za veliko i neprijatno iznenađenje Delija na stadionu "Rajko Mitić". Zvezda, ovog puta preko Marka Grujića ponovo došla u prednost u 61. minutu, Miodraga Božovića je 13 minuta kasnije asistirao Petru Orlandiću za konačnih 4:2.
U ostalim mečevima 15. kola, Radnički iz Niša je savladao minimalnim rezultatom Rad sa 1:0, OFK Beograd Metalac na isti način, Surdulica Novi Pazar sa 2:0, a jedini remi je bio između Javora i Jagodine.
Printscreen/Flashscore.com
Petak: 3:0
Subota: 1:1 2:0 4:2
1:0 1:0 Nedelja: 15.00 17.00 TOK MEČA 90. minut Borac nema konkretne šanse koja bi "zakuvala" stvari na terenu. 83. minut - Marko Petković je bio u najboljoj šansi na meču, Bajića. 75. minut - GOOOOOL! Isplatila se upornost Zvezdinih igrača, a realizator četvrtog gola na Marakani je Predrag Sikimić, na asistenciju Marka Grujića.
70. minut - Prečka za Zvezdu! Luis Ibanjez je sjajno šutirao u levi ugao golmana Bajića koji je tu lotpu odbio od prečku Argentinac je ponovo pokušao slobodnim udarcem sa 20-ak iskosa sa desne strane, ali je golman Borca sigurno "ukrotio" taj šut. 60. minut - GOOOOL! Marko Grujić je doveo Zvedu u vođstvo od 3:2!
46. minut - U igru je umesto Plavšića ušao Aleksandar Luković i preuzeo kapitensku traku. 45. minut - Kraj izuzetnog prvog poluvremena Zvezdina odbrana je zaspala i dozvolila timu Nenada Lalatovića samo pet minuta. 41. minut - GOOOOOL! Ponovo gol za Borac i izjednačenje na Markani!
36. minut - GOOOOOL! Borac smanjuje prednost Zvezde na 2:1 Vujaklije na prelep način!
29. minut - GOOOOL! Aleksandar Katai ponovo trese mrežu Borca i sada je već 2:0 lidera Superlige!
24. minut Ugo Vieira se našao u izglednoj šansi da savlada gostujućeg golmana Bajića da bi iznenadio čuvara Čačana. 13. minut - GOOOOOL! Katai je strelac, Zvezda vodi sa 1:0
CRVENA ZVEZDA - BORAC ČAČAK 0:0 Crvena zvezda Borac

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.