VAZURA UVEREN DA JE ASANO POGREŠIO U SVOJOJ ODLUCI: "Svi klubovi koji su nas zvali, sada polako odustaju od njega"!
Foto: Starsport©

tako misli

VAZURA UVEREN DA JE ASANO POGREŠIO U SVOJOJ ODLUCI: "Svi klubovi koji su nas zvali, sada polako odustaju od njega"!

To je situacija koja se nikada nije desila u Partizanu

Objavljeno: 13:25h

Vazura je rekao da napadač Žan Kristof Bajbek, koji se danas nije pojavio na pripremama, nije opravdao očekivanja i da će se sa njim razgovarati i o raskidu ugovora.

Govoreći o Sejdubi Sumi, Vazura je rekao da će on ići na pripreme u Sloveniju, ali da će sa njim razgovarati ako bude zanimljivih ponuda.

Upitan za Takumu Asana, koji je krajem prošle sezone samoincijativno napustio Partizan, Vazura je rekao da taj slučaj ide na sud.

- Mnogo klubova zove, zanteresovani su za njega da nešto plate da se povuku te tužbe. Napravio je veliku grešku, žao mi je što je to uradio savetima svojih menadžera koji su imali zadnju nameru da oni naplate novac koji je trebalo da pripadne Partizanu. Zaigrali su se i pogrešili, to shvataju. Već smo zagazili duboko u jun, a on još nema klub - naveo je.

Takuma Asano
foto: Starsport©

- Svi klubovi koji su prethodno kontaktirali Partizan, polako su odustali od Asana jer imamo dokumentaciju i shvataju da to nije jednostavno, da će klub snositi posledice. To je situacija koja se nikada nije desila u Partizanu. Ne mogu da opravdam njegov čin, da ostavi drugare i ekipu, a verovali ili ne, itekako je bio plaćen, nije imao osnova da ode i to će se dokazati na sudu - rekao je Vazura.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.