FSS odustao od nacionalnog stadiona, ali Zvezda i Partizan će dobiti stadione po UEFA standardima!
Foto: Filip Plavčić

Konačno!

FSS odustao od nacionalnog stadiona, ali Zvezda i Partizan će dobiti stadione po UEFA standardima!

Na taj način bi objekti u Ljutice Bogdana 1, "Rajko Mitić", i Humskoj 1 zadovoljili i najstrože kriterijume i standarne FIFA i UEFA, a utrošilo bi se i znatno manje novca
Objavljeno: 09:35h

Procenjeno je da će ova investicija i njena realizacija doneti korist i "večitim" beogradskim rivalima, ali i nacionalnim selekcijama Srbije. Jer, godinama ni Partizan ni Crvena zvezda ne ispunjavaju skoro ni osnovne standarde igranja u evropskim klupskim takmičenjima, a razne komisije i inspekcije iz UEFA skoro svakog leta na neki čudan način progledaju kroz prste i izdaju dozvole crno-belima i crveno-belima "samo još ovog puta".

Država Srbija i FSS bi, tako, uz finansijsku pomoć FIFA i UEFA, ušli u projekat renoviranja stadiona u Ljutice Bogdana i Humskoj 1 koji podrazumeva rekonstrukciju tribina, terena, fasada, svlačionica, svečanih i novinarskih loža i mokrih čvorova. Istovremeno, svaki stadion će morati da ima najsavremeniji i obiman video-nadzor, kao i elektronske kapije za evideciju ulaznica i brojanje navijača.

foto: Filip Plavčić

Ništa, ili gotovo ništa od ovoga nema nijedan stadion u Srbiji, pa će renovinaranje oba objekta doneti dugotrajna rešenja i ulepšati deo oko beogradske Autokomande.

(Espreso.co.rs / Novosti)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.