Samo u srpskom fudbalu: Spartak smenio trenera, pa ga odmah unapredio u sportskog direktora!

PARADOKSALNO REŠENJE

Samo u srpskom fudbalu: Spartak smenio trenera, pa ga odmah unapredio u sportskog direktora!

"Golubovi" iz Subotice uradili su nešto što baš i nismo imali prilike do sada da vidimo u srpskom fudbalu
Objavljeno:

Fudbalski klub Spartak smenio je trenera Stevana Mojsilovića zbog loših rezultata u srpskom prvenstvu. Zlatni Orlić sa Novog Zelanda sam izašao iz igre zbog promašenog penala! (VIDEO) - Zbog krize rezultata svima je jasno da je do razlaza moralo doći. Klub zahvaljuje treneru na dosadašnjem radu i doprinosu u uspesima koji su postignuti - naveo je predsednik Spartaka Dragan Simović u saopštenju.

Mojsilović će ostati u subotičkom klubu, gde će mu biti poveren sportski sektor i škola fudbala. - Ceneći njegov kvalitet, nećemo se odreći njegovih usluga i on će nastaviti sa radom kao sportski direktor i direktor Škole fudbala. Isto tako, ocenili smo da će njegova stručnost i kvalitet na ovom poslu doći do punog izražaja u zimskom prelaznom roku - kazao je Simović.
Predsednik Spartaka je dodao da još nema jasnog rešenja ko će naslediti Mojsilovića na klupi. Spartak je vezao pet poraza i posle 14 kola je pretposlednji na tabeli Super lige sa 11 bodova. Mojsilović i Spartak su nedavno bili u središtu skandala, kada je protiv OFK Beograda izvedena potpuno rezervna postava, zbog čega su našli na meti kritika javnosti, a klubu je Fudbalski savez Srbije oduzeo četiri boda. (Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.