CRNO-BELI KUPUJU IZ ENGLESKE? Partizan može napadača iz Premijer lige da dobije za džabe!
Foto: Starsport©

isplativo

CRNO-BELI KUPUJU IZ ENGLESKE? Partizan može napadača iz Premijer lige da dobije za džabe!

Njegov ugovor traje do 2023. ali bi on mogao da dobije čiste papire za transfer

Objavljeno:

Pred smiraj prošlogodinšnjeg letnjeg prelaznog roka čelnici Partizana su bili spremni da kao rešenje u napadu dovedu Filipa Stuparevića. Međutim od tog posla nije bilo ništa, tako da su onda bili primorani za nekim alternativama, mkao što je bio Žan Kristof Bajbek koji se posle ove sezone ispostavio kao potšuni promašaj. Jer smo ga malo i videli na terenu, zbog čestih povreda.

Ali ovo priča oko Stuparevića bi mogla ponovo da zaživi i ovog prelaznog roka, jer ga očigledno trener Votforda ne vidi u svojim planovima, tako da bi to moglo biti i olakšavajuća okolnost u ovom potencijanom transferu.

Njegov ugovor traje do 2023. ali bi on mogao da dobije čiste papire za transfer, što će crno-bele osloboditi plaćanja za prelazak.

Filip Stuparević
foto: Beta

Stuparević je bio primoran da tuži Votford koji ga uopšte nije plaćao, i s toga ima veliku želju da napusti klub koji je ove sezone uspeo da se vrati u Premijer ligu.

Negativna strana ovog potencijalnog transfera može biti to što FIlip nije uopšte igra prošle sezone, i to bi bilo veliko pitanje pred Partizanom, da li je spreman da čeka Filipa da se vrati u formu.

Stuparević zbog toga nije ni dobio poziv od Zvonka Živkovića za utakmice mlade reprezentacije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.