Da nije ovog grada iz Republike Srpske, Zvezda ne bi bila to što jeste! (VIDEO)
Foto: AP

mala bara...

Da nije ovog grada iz Republike Srpske, Zvezda ne bi bila to što jeste! (VIDEO)

Više porodica u radijusu od samo nekoliko kilometara mogu da se pohvale da su iznedrile vrhunske igrače pred kojima su lepe karijere
Objavljeno:

Od mlađih kategorija priča se o njegovom prodornom šutu levicom, a u aktuelnoj sezoni pokazao je da se pođednako dobro snalazi na nekoliko pozicija u timu pa ne čudi interesovanje velikih evropskih klubova za mladog Ristića.

Trenutno najtalentovaniji omladinac crveno-belih, naravno, prve fudbalske korake napravio je sa one strane Drine. Dejana Joveljića nedavno je ugledni britanski list „Gardijan“ uvrstio u društvo 60 najvećih talenata svetskog fudbala.

Njegov het-trik u omladinskom večitom derbiju dobro pamte svi navijači, a on obećava da će ih u seniorkom dresu biti još više. Porede ga sa velikanima svetskog fudbala i nesumnjivo Dejan predstavlja svetlu budućnost Crvene zvezde.

Ali u blizini Bijeljine su stasavali i Cvjetin Blagojević, Rade Tošić, Dragan Mićić... ali nema sumnje da je pravi procvat ovog grada u fudbalskom smislu donela crveno-bela mlada garda.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.