NAJBOLJI IGRAČ KOLUMBIJE, DŽEJMS RODRIGEZ DOŠAO NA OKUPLJANJE - Pa usledio ŠOK - testovi pokazali neverovatnu stvar
Foto: EPA/Robert Ghement

Svašta

NAJBOLJI IGRAČ KOLUMBIJE, DŽEJMS RODRIGEZ DOŠAO NA OKUPLJANJE - Pa usledio ŠOK - testovi pokazali neverovatnu stvar

Selektor Reinaldo Rueda bio je razočaran njegovom fizičkom formom i on je bio taj koji ga nije hteo staviti u konkurenciju za meč protiv Perua

Objavljeno:

Reprezentativci Kolumbije okupili su se pre nekoliko dana pred nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo

Jasno je da se od reprezentacije Kolumbije uvek mnogo očekuje, ali ovaj put će protiv Perua biti bez svog najboljeg igrača Džejmsa Rodrigeza i to zbog bizarnog razloga.

Naime, iz reprezentacije Kolumbije potvrdili su sinoć da Džejms neće biti u konkurenciji za meč protiv Perua koji se igra 4. juna u Medellinu, ali da bi trebao igrati na Kopa Americi.

On je napustio kamp reprezentacije jer su testovi pokazali da trenutno nije u najboljoj fizičkoj formi. On je imao odličan prvi deo sezone u Evertonu, ali u prethodnim mesecima nije se baš naigrao.

Nakon što je stigao na okupljanje na testovima se pokazalo da nije u najboljoj fizičkoj formi i odlučeno je da neće igrati utakmicu protiv Perua.

Međutim, kako pišu kolumbijski mediji plan je da Džejms radi odvojeno od ekipe i glavni cilj je da se što bolje fizički pripremi za Kopa Ameriku.

On će se tako pridružiti ostatku ekipe nakon utakmice protiv Perua i u stručnom štabu se nadaju da će biti spreman za igru.

Selektor Reinaldo Rueda bio je razočaran njegovom fizičkom formom i on je bio taj koji ga nije hteo staviti u konkurenciju za meč protiv Perua.

Ovaj 29-godišnji veznjak u minuloj sezoni u dresu Evertona odigrao je 26 mečeva u svim takmičenjima, a postigao je šest golova i dodao još devet asistencija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.