CZ ZA NJIH IMA DVOSTRUKO ZNAČENJE: Neverovatan spisak koliko igrača Zvezde je bilo u zatvoru, a tu je i jedna žena! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky, Dragan Kadić

okaljali i svoje i ime kluba

CZ ZA NJIH IMA DVOSTRUKO ZNAČENJE: Neverovatan spisak koliko igrača Zvezde je bilo u zatvoru, a tu je i jedna žena! (FOTO) (VIDEO)

I mi smo bili prosto u čudu kada smo shvatili da među sportistima koji su boravili iza rešetaka, ima čak toliko onih koji su nosili crveno-beli dres
Objavljeno:

7. ZORAN NJEGUŠ

foto: Saša Pavlić Koky

U policijskoj akciji "Skener" ove godine među 46 uhapšenih za privredni kriminal, pranje novca i mito, našao se i bivši fudbaler crveno-belih Zoran Njeguš. On je proveo u pritvoru desetak dana posle čega je pušten na slobodu, a sporno je bilo njegovo ulaganje u nekretnine na Zlatiboru.

8. STEVO GLOGOVAC

Svojevremeno miljenik Delija zbog borbenosti na terenu, priveden je i određen mu je 30-dnevni pritvor zbog sumnje da je pijan pretukao svoje dve maloletne ćerke u maju ove godine.

9. STEFAN MIHAJLOVIĆ

foto: Damir Dervišagić

Nekadašnji napadač Zvezde i sin bivšeg igrača tog kluba, Radmila MIhajlovića, izazvao je saobraćajnu nesreću 2015. godine u kojoj je teško bio povređen Dragan Radoičić, koji je 20 dana kasnije od pretrpljenih povreda preminuo na VMA.

MIhajlović je prvo pobegao sa mesta nesreće, a onda se u pratnji svog oca prijavio u policiju i određeno mu je 48 sati pritvora posle čega je pušten da se brani sa slobode, a postupak protiv njega i dalje traje i preti mu 12 godina zatvora zbog izazivanja saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom.

foto: News1

Mihajlović je i u junu bio u centru pažnje javnosti zbog sumnje da je nožem isekao starletu Soraju Vučelić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.