Mitar spreman za provokacije u derbiju: Neću ispasti glup, daću gol!

Dosta je pravio gluposti

Mitar spreman za provokacije u derbiju: Neću ispasti glup, daću gol!

Srpski napadač izjavio je uoči "Tajn-Ver" derbija protiv Sanderlenda da zna kako se igraju takve utakmice
Objavljeno:

Fudbaler Njukasla Aleksandar Mitrović rekao je da u predstojećem duelu sa velikim rivalom Sanderlendom neće napraviti glupost i da zna kako se igraju veliki derbiji. Mitar dobio ljubavno pismo od navijača Njukasla: Čini ih uzbuđenima i nervoznima! Mitrović je ovog leta iz Anderlehta prešao u Njukasl i imao je problema sa ponašanjem na terenu. On je do sada u sezoni odigrao 11 utakmica u svim takmičenjima i dobio pet žutih i jedan crveni karton. Zbog isključenja sa Arsenalom dobio je tri utakmice suspenzije.

Reuters
- Biće mnogo strasti u predstojećoj utakmici, ali ne želim da ponovim grešku iz utakmice sa Arsenalom i napravim nešto glupo. Želim da budem na nivou. Znam da će pokušati da me provociraju, ali biću jak i pokušaću da postignem golove i pomognem saigračima - rekao je Mitrović. Bivši fudbaler Partizana je do sada postigao dva gola u Premijer ligi, protiv Mančester Sitija i u prošlom kolu u pobedi nad Noričem, što je bio prvi trijumf ekipe Stiva Meklarena u ligi.
- Ovo je derbi. Imam samo 21 godinu ali igrao sam mnogo velikih derbija, velikih utakmica. Znam kako se takvi mečevi igraju i kako se postižu golovi u njima. Nadam se da ću nastaviti da postižem golove i zatresem mrežu u svojoj prvoj utakmici protiv Sanderlenda - rekao je Mitrović. Njukasl u nedelju od 13 časova igra na gostovanju protiv Sanderlenda, u 10. kolu Premijer lige. Duel crno-belih i crveno-belih se naziva "Tajn-Ver" derbi i to je jedno od većih rivalstva u evropskom fudbalu. (Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.