FIORENTINA U VELIKOM PROBLEMU: Srpski fudbaleri odbili nove ugovore, Viola može ostati bez silnih miliona
Foto: EPA/Simone Arveda

hoće da idu u veće klubove

FIORENTINA U VELIKOM PROBLEMU: Srpski fudbaleri odbili nove ugovore, Viola može ostati bez silnih miliona

Videćemo kakva će biti budućnosti dvojice bivših fudbalera Partizana

Objavljeno: 09:28h

Srpski dvojac u Fiorentini Dušan Vlahović i Nikola Milenković beleže sjajne rezultate ove sezone u ljubičastom dresu, mada sve deluje da neće još dugo biti ovom gradu.

Najbolji strelac kluba iz Firence Dušan Vlahović je ove godine neprikosnoven u dresu Viole , trenutno je u vhu liste strelaca Italijankse Serije A, i za njim se otimaju najveći klubovi sveta.

Eventualni odlazak talentovanog napadača, pokušava da spreči predsednik kluba Roko Komiso koji je ponudio Vlahoviću novi ugovor kojim bi zarađivao tri miliona po sezoni umesto 700 hiljada koliko je bilo do sada. Time bi postao drugi najplaćeniji fudbaler posle Franka Riberija. Dok bi otkupna klauzula iznosila između 80 i 100 miliona. A trajao bi do 2025. godine.

Dušan Vlahović
foto: EPA/Claudio Giovannini

Prema vestima iz Italije Vlahović je odbio da mu kluzula bude u tom rasponu, i time može da zatvori vrata bogatim ponudama iz drugih klubova, reči su predsedika Komisa koje prenosi "Sportski žurnal".

On je prošle sezone imao na stolu ponudu Red Bul Lajpciga koja je iznosila 25 miliona evra koju je odbio i deluje da doneo ispravnu odluku, jer je sad potražnja za Srpskim napadačem još veća.

Slična stvar je i sa Nikolom Milenkovićem, on je odbio da potpiše novi ugovor, a sledeće godine ulazi u svoju poslednju sezonu, a iz Fiorentine se nadaju da bi na njegovom transferu mogli dobro da zarade.

Nikola Milenković
foto: EPA/Claudio Giovannini

Nikola nije imao tako blistavu sezonu kao neke prethodne, ali mu je cena i dalje dobra, što znači da ne bi trebao da ode ispod 30 miliona.

Za njega su se već raspitivali mnogi klubovi, dok su među najglasnijima Mančester junajted i Siti.

Videćemo kakva će biti budućnosti dvojice bivših fudbalera Partizana u Firenci.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.