Njemu će biti najlepše u subotu: Emotivni trener PAOK-a otvorio dušu i oduševio navijače! (VIDEO)
Foto: Profimedia

vraća se kući

Njemu će biti najlepše u subotu: Emotivni trener PAOK-a otvorio dušu i oduševio navijače! (VIDEO)

- Sada sam već nekoliko godina u PAOK-u kao trener i kao vrsni profesionalac dajem najbolje za ovaj klub, koji takođe ima posebno mesto u srcu pored Partizana
Objavljeno: 11:25h

Trener fudbalera grčkog PAOK-a rekao je da se raduje zbog toga što će prvi put kao trener igrati protiv Partizana koji je "njegova najveća ljubav".

Grobari najavljuju meč crno-bele braće: Sve je u znaku Saše Ilića! (VIDEO)

- Neizmerno se radujem. Ovo će biti prvi put da na Partizanov stadion dolazim kao trener. Dva puta sam do sada igrao sa crno-belima prijateljske utakmice, ali kao igrač u Solunu i zaista ne znam šta me sad čeka u najpozitivnijem smislu. Svuda ističem da je Partizan moj klub i najveća ljubav, nešto za šta sam živeo od malena i sa čime sam rastao - rekao je Ivić za sajt Partizana.

Fudbaleri Partizana će u subotu dočekati PAOK u prijateljskoj utakmici. Grčki tim sa klupe predvodi nekadašnji fudbaler crno-belih Vladimir Ivić.

Gogua objavio fotku posle zatvora, a komentari Grobara su baš iznenađujući! (FOTO)

- Sada sam već nekoliko godina u PAOK-u kao trener i kao vrsni profesionalac dajem najbolje za ovaj klub, koji takođe ima posebno mesto u srcu pored Partizana. Mi ne samo što smo istih boja i mi smo bratski klubovi, iste vere i šampionskog opredeljenja. Sreća, pa je ovo prijateljska utakmica - dodao je Ivić.

Ivić je za klub iz Humske igrao od 1998. do 2004. godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Bez obzira što je moja karijera bila kasnije i plodonosnija, za mene je ipak ta 1998. bila posebna kada sam došao iz Zrenjanina u šampionski Partizan. Igrali smo tada i Evropu, pobeđivali velike klubove poput Njukasla i Lacija, koji je tada bio najskuplji klub na svetu. Te godine smo osvojili i titulu šampiona. Bez obzira i na druge osvojene titule i igračke uspehe, ta sezona je za mene bila životna prekretnica i nešto što mi je ostalo u srcu - rekao je on.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.