Iz Partizana jasno poručuju: Nebitno je ko daje golove, ništa ne valja dok ne budemo lideri!
Foto: Fonet

mora još bolje

Iz Partizana jasno poručuju: Nebitno je ko daje golove, ništa ne valja dok ne budemo lideri!

Nismo zadovoljni pozicijom na tabeli, jer Partizan mora da bude lider. Čeka nas još mnogo posla, a pauzu ćemo iskoristiti za dodatno uigravanje, rekao je Valeri Božinov
Objavljeno:

Fudbaleri Partizana Leonardo, Uroš Đurđević i Valeri Božinov, strelci u pobedi protiv Mladosti iz Lucana (3:1) ističu da se ekipa neće zaustaviti na pet uzastopnih prvenstvenih pobeda i da želi borbu za prvo mesto.

- Ako mislite da ste sve postigli i dostigli vrhunac, onda ćete samo stagnirati. Ja se trudim da svakim danom budem u što boljoj fizičkoj spremi. Drago mi je da dajem golove, jer ništa ne vredi ako niste fizički spremni i golovi vas mimoilaze. Važno je samo da Partizan pobeđuje - izjavio je Leonardo, koji je na trećem uzastopnom meču bio strelac.

Prvenstveni prvenac ove sezone postigao je Uroš Đurđević, što će mu, kako je rekao, mnogo značiti za nastavak sezone, ali i da zaboravi veliki promašaj protiv Metalca u prethodnom kolu.

- Moram da nastavim kontinuitet, da se golovima dokazujem u svakoj utakmici. Sličnu situaciju imao sam i na debiju protiv Rada, ali sam loše odreagovao. Polako stvari dolaze na svoje mesto i kroz još žešći rad, biću sigurno sve efikasniji. Samo da me zdravlje posluži - rekao je Đurđević.

Bugarin Valerij Božinov, koji se pogotkom vratio na teren posle pauze zbog povrede, ne kriej da crno-beli žele prvo emsto.

- Nismo zadovoljni pozicijom na tabeli, jer Partizan mora da bude lider. Čeka nas još mnogo posla, a pauzu ćemo iskoristiti za dodatno uigravanje. Raduje me i utakmica sa bratskim PAOK-om u subotu i pozivam navijače da dođu u što većem broju. Biće to pravi fudbalski spektakl - poručio je Božinov.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.