Đani Ćurčić: Pola Partizana su zvezdaši, niko nema mu*a da vodi srpski fudbal! (FOTO)
Foto: Marina Lopicic

Espreso intervju

Đani Ćurčić: Pola Partizana su zvezdaši, niko nema mu*a da vodi srpski fudbal! (FOTO)

Naš fudbal je još na onom brodu što je vozio Mošu i Tirketa u Montevideo * U Londonu igram fudbal s Robijem Vilijamsom i Džej Džej Okočom * Ne smem da dođem u Srbiju
Objavljeno:

Već neko vreme Saša Ćurčić se ne pojavljuje toliko u javnosti. Tu i tamo može se pročitati poneki intervju, između ostalog i za naš portal, ali Đani nije toliko prisutan u javnosti, kao što smo to u prošlosti navikli.

Đani Ćurčić za Espreso: Derbi će igrati ekseri, a ne fudbaleri! Grof Božović je belosvetska baraba, a Božinov običan šifonjer! (FOTO)

Razlog? Pa, Ćurčić već neko vreme živi daleko od Srbije i nema preteranu želju da održava kontakt s matičnom zemljom. Kako sam kaže „razočaran je u sliku koja je ovde stvorena o njemu“, pa je onda sasvim razumljivo, zbog čega u domovinu dolazi incognito.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pre nešto više od dve nedelje imali ste prilike da vidite šta Đani Ćurčić očekuje od 152. Večitog derbija, a sad imati šansu da pročitate ostatak intervjua koji smo odradili s nekadašnjim fudbalerom, a kasnije učesnikom rijalitija.

Velika tragedija: Srpski fudbaler izgubio život posle sudara sa svojim golmanom! (VIDEO)

foto: Espreso.co.rs

Priču smo započeli s njegovim voljenim Partizanom, a evo kako on smatra da bi saga oko novog predsednika trebalo da se završi

- Ne bih voleo u Partizan da se vratim kao trener već kao predsednik, a trener bi mi bio Veljko Paunović. Ovo što danas rade čini me ogorčenim, velika sramota za klub. Ne bih o imenima već bih sve ljude koji trenutno žele da vode Partizan zamolio da odu i da ostave prazne kancelarije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.