KAPITEN MORA ODMAH U VATRU: Dobre i loše vesti za Zidana pred revanš meč Lige šampiona (FOTO)
Foto: EPA/Juanjo Martin

SVE ILI NIŠTA

KAPITEN MORA ODMAH U VATRU: Dobre i loše vesti za Zidana pred revanš meč Lige šampiona (FOTO)

Serhio Ramos se oporavio i biće na spisku putnika, baš kao i Ferlan Mendi

Objavljeno: 15:21h

Fudbalere Real Madrida očekuje u sredu revanš meč polufinala Lige šampiona u Londonu gde gostuju ekipi Čelsija.

Treneru Zinedinu Zidanu neophodna je teška artiljerija za ovaj duel, a pred put u London, francuski stručnjak dobio je dve dobre, ali i dve loše vesti.

Kapiten Serhio Ramos se oporavio i biće na spisku putnika, baš kao i Ferlan Mendi, dok je Fede Valverde opet pozitivan na testu na koronavirus i neće moći da igra.

Ipak, najlošija vest tiče se Rafaela Varana koji je doživeo povredu protiv Osasune i očekuje ga pauza od bar 10 dana što znači da će propustiti Čelsi, ali i derbi sa Seviljom u nedelju. Stoga, kapiten Ramos mora da uskoči u vatru odmah posle duge pauze.

Lekarski tim nije siguran da Ramos treba da započne meč, pošto je zbog različitih povreda odigrao samo tri utakmice u 2021. godini, ali istovremeno madridski mediji uveravaju da svojim iskustvom može da "prikrije" nedostatak fizičke spreme.

Što se tiče Mendija, Zinedin Zidan se njemu najviše nada, jer Marselo ne putuje u London, a i Francuz mu je mnogo pouzdaniji kraj leve aut linije.

Navodno, Zidan neće igrati sa trojicom štopera kao u prvom meču, ali povratak Mendija otvara opciju da zaigra u svojoj omiljenoj formaciji 4-3-3, a da li će mu ovaj sistem doneti sreću biće poznato u sredu negde oko 23 sata.

Podsetimo, prvi meč polufinala u Madridu završen je nerešenim rezultatom 1:1.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.