Grobari će biti ljuti zbog objašnjenja zašto nema njihovog novog ljubimca u mladoj reprezentaciji!
Foto: Beta/Branislav Božić

Sivićeva odluka

Grobari će biti ljuti zbog objašnjenja zašto nema njihovog novog ljubimca u mladoj reprezentaciji!

Selektor selekcije do 21 godine je obrazložio šta očekuje u odlučujućim mečevima za ulazak u baraž za Evropsko prvenstvo
Objavljeno: 15:46h

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Tomislav Sivić rekao je da je njegova ekipa fokusirana samo na meč protiv Irske i dodao da veruje da igrači mogu da se izbore s pritiskom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Nalazimo se pred dve odlučujuće utakmice koje bi nas odvele u baraž. Postoji i matematička verovatnoća da budemo i prvi u slučaju da Litvanija pobedi Italiju, a mi pobedimo obe utakmice... Međutim, time se manje bavimo, fokus je na prvoj utakmici protiv Irske koju treba dobiti - rekao je Sivić novinarima u Beogradu.

foto: Profimedia

U kvalifikacionog grupi 2 srpske nade igraće 7. oktobra od 18.45 u Voterfordu protiv Republike Irske, dok će protiv Slovenije igrati 11. oktobra od 17 časova u Gornjem Milanovcu.

- Sigurno da neće biti lako, ali moramo da živimo s imperativom pobede, s imperativom moranja. Formirali smo grupu momaka koja to može da iznese, mislim da smo kvalitetnija ekipa od Irske, ali to treba pokazati na terenu i osvojiti tri boda - rekao je Sivić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.