Šta je to Slavoljub Muslin imao da kaže posle ubedljivog poraza u Kataru? (FOTO)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

zadovoljan?

Šta je to Slavoljub Muslin imao da kaže posle ubedljivog poraza u Kataru? (FOTO)

Video je pozitivne stvari iskusni stručnjak u nastupu momaka iz najelitnijeg ranga srpskog fudbala
Objavljeno: 22:43h

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin ocenio je da je "B" tim igrao protiv Katara u Dohi večeras nego što rezultat pokazuje, kao i da je tim nesrećno primio golove.

- Mislim da je sve bolje izgledalo nego što to rezultat govori. Naivno i nesrećno smo primili golove. Igrali smo dobro do 20. minuta, ali su momci pali posle tog prvog gola. U drugom poluvremenu je usledila dobra reakcija, momci su bili bolji, imali nekoliko prilika, ali je izostala realizacija - rekao je Muslin posle meča.

foto: Profimedia

Srbija je izgubila u Dohi 3:0 od selekcije Katara. Reprezentacija je bila sastavljena od igrača iz Superlige, koji su se u sredu prvi put okupili.

- Treba imati na umu da je ova ekipa bila prvi put na okupu, da smo imali samo jedan trening i da nismo imali vremena da se malo uigramo. Nemam primedbe na borbenost, pokazanu želju,pogotovo u drugom delu igre. Nadam se da ćemo nastaviti da radimo i siguran sam da će sve izgledati mnogo bolje kad se igrači naviknu jedni na druge, jer ima tu interesantnog materijala za neku budućnost - rekao je Muslin.

foto: Espreso
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.