Bilbao i Partizan nisu ista klasa: Španci odneli sva tri boda iz Beograda! (FOTO) (VIDEO)

Liga evrope 3. kolo

Bilbao i Partizan nisu ista klasa: Španci odneli sva tri boda iz Beograda! (FOTO) (VIDEO)

Crno-beli zabeležili su prvi poraz na svom terenu ove sezone u Evropi. Bolji od srpskog šampiona bio je Atletik Bilbao rezultatom 2:0
Objavljeno: 21:58h
Atletik Bilbao je ipak prejak u ovom trenutku za
Partizan .
Španski tim je bez većih problema rezultatom 2:0 savladao crno-bele u Beogradu u okviru 3. kola grupe L Lige Evrope. Golove su postigli Raul Garsija u 32. minutu i Benet u 85. Ovo je prva utakmica u Evropi ove sezone na kojoj Partizan nije pobedio na domaćem terenu. Igrači Bilbaoa oduševljeni Beogradom: Evo šta su Baskijci radili od kada su došli u Srbiju (FOTO) (VIDEO)
partizan.rs
Srpski šampion, koji je bio poprilično oslabljen neigranjem čak šest standarnih prvotimaca nije pronašao način da se suprotstavi baskijskom klubu. Izabranici Ljubinka Drulovića prikazili su veliku borbu na terenu, ali sem nje, nisu imali drugo oružje da se suprostave znatno iskusnijoj i kvalitetnijoj ekipi. Na ovaj način Bilbao je poveo u Beogradu! (VIDEO)
U drugoj utakmici ove grupe, ekipa Augzburga je slavila protiv AZ Alkmara u gostima i dodatno zakomplikovala situaciju. Bilbao pokazao veličinu: Na srpskom se zahvalio Partizanu na gostoprimstvu! (FOTO)
Fonet/Aleksandar Koković
Prvo poluvreme obeležila je totalna dominacija gostujućeg tima. Bilbao je konstatno držao loptu, diktirao ritam iz čega je proisteklo par opasnih situacija ispred gola Živkovića, a jednu takvu su pretvorili u pogodak.
Igrao se 32. minut, kada je posle centrašuta De Markosa, Raul Garsija doneo prednost svom timu. Grobari pozvali igrače na poluvremenu i podržali ih pred nastavak igre! (VIDEO) Nastavak igre doneo je nešto ofanzivniji Partizan, ali su teško crno-beli stizali do neke šanse da ugroze gol gostiju. Konačan rezultat postavio je Benat u 85. minutu sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca. Pesma uprkos porazu: Fudbaleri Partizana ovacijama ispraćeni u svlačionicu! (VIDEO)
partizan.rs
Stadion: Gledalaca: Sudija:
Strelci: Partizan: Atletik Bilbao: Francuz došao u Beograd da gleda Partizan i transparentom oduševio ceo stadion! (FOTO)
partizan.rs
Bilbao fenomenalnim pogotkom iz slobodnjaka overio pobedu protiv Partizana! (VIDEO) Liga Evrope, grupa L 3. kolo: 0:2 0:1 Atletik Bilbao 6, 6, Augzburg 3, 3 .
Saša Pavlić Koky
TOK UTAKMICE 85. minut - GOOOOOOOOLLLLLL!!! Fenomenalnim pogotkom iz slobodnog udarca, Benat rešava sve dileme na ovom meču.
70. minut 59. minut
partizan.rs
55. minut
espreso.co.rs
36. minut - 35. minut 32. minut - GOOOOOLLLL!!! Bilbao vodi 1:0 pogotkom Raula Garsije, posle dobrog centaršuta De Markosa, kome je puno prostora ostavio Leković na levoj strani.
27. minut 20. minut -
8. minut - 1. minut -

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.