TURCI POTPISALI POJAČANJE KOJE NIKADA NIJE ŠUTNULO LOPTU! Savez pokrenuo istragu protiv drugoligaša
Foto: printscreen/twitter/africasportoday

bože svašta

TURCI POTPISALI POJAČANJE KOJE NIKADA NIJE ŠUTNULO LOPTU! Savez pokrenuo istragu protiv drugoligaša

Od 27 fudbalera koji su stigli u Akhisarspor ove zime njih čak 13 uopšte još nije ni zaigralo za prvi tim. Radi se većinom o igračima koji su došli iz četvrtog ranga turskog fudbala

Objavljeno:

Neverovatna situacija nam dolazi iz turskog fudbala. Tamnošnji klub Akhisarspor odradio je sporan transfer, jer je potpisao igrača koji uopšte nije fudbaler.

Akhisarspor je u januaru ove godine predstavio nekoliko novih pojačanja, a među njima je bio i Marins Kis Onebueke koji je u redove turskog drugoligaša stigao kao slobodan fudbaler.

Međutim, nakon što je pokrenuta istraga došlo se do šokantnih informacija. Naime, potvrđeno je da ovaj 20-godišnji Nigerijac uopšte nije fudbaler jer nikada nije igrao za neki klub u svojoj karijeri.

Onebueke je pozirao u klupskim prostorijama nakon što je potpisao ugovor, ali nikada nije upisao ni minut za Akhisarspor. Mediji u Turskoj pišu da ovaj klub sigurno očekuje kazna zbog niza sumnjivih transfera.

Od 27 fudbalera koji su stigli u Akhisarspor ove zime njih čak 13 uopšte još nije ni zaigralo za prvi tim. Radi se većinom o igračima koji su došli iz četvrtog ranga turskog fudbala.

Ozebej i njegova braća su vlasnici i jedne menadžerske agencije i u prvi mah se čini da se radi o jednoj velikoj prevari. Većina igrača koji su došli u klub su povezani sa ovom menadžerskom agencijom.

No, za sve je bio šok kada se saznalo da su išli tako daleko da su čak doveli momka koji se uopšte ne bavi profesionalno fudbalom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.