MILINKOVIĆ SAVIĆI SE RADUJU: Sergej i Vanja pobedili sa svojim klubovima, Napoli i Inter remizirali (VIDEO+FOTO)
Foto: AP Alfredo Falcone

serija a, 31. kolo

MILINKOVIĆ SAVIĆI SE RADUJU: Sergej i Vanja pobedili sa svojim klubovima, Napoli i Inter remizirali (VIDEO+FOTO)

Atalanta nadmudrila Juventus u finišu susreta

Objavljeno: 23:16h

Fudbaleri Lacija pobedili su u Rimu ekipu Beneventa sa 5:3.

Domaći tim je poveo autogolom Fabija Depaolija u 10. minutu, prednost je u 20. minutu uvećao Ćiro Imobile na asistenciju srpskog fudbalera Sergeja Milinkovića Savića, da bi treći gol za rimski tim postigao Hoakin Korea sa penala u 36. minutu.

Marko Sau je u 45. minutu smanjio rezultat, ali je Lacio do četvrtog pogotka došao autogolom Lorenca Montipa u 48. minutu.

Do kraja meča gosti su postigli još dva pogotka preko Nikolasa Viole sa penala u 63. minutu i preko Kamila Glika u 85. minutu.

Konačan rezultat postavio je Imobile svojim drugim golom na meču, u šestom minutu nadoknade vremena. Milinković-Savić je odigrao ceo meč za ekipu Lacija.

Bolonja je bila ubedljiva na svom terenu i savladalaSpeciju sa 4:1.

Rikardo Orsolini je u 12. minutu bio precizan sa "bele tačke" za domaći tim, a Musa Barou je u 18. minutu uvećao prednost.

Adrian Ismajli je u 34. minutu smanjio prednost Bolonje, da bi Matijas Svanberg golovima u 54. i 60. minutu postavio konačan rezultat.

Bolonja, koju sa klupe vodi srpski trenerSiniša Mihajlović, nalazi se na 11. mestu sa 37 bodova, dok je Specija na 14. mestu sa 32 boda.

Fudbaleri Atalante pobedili su danas na svom terenu ekipuJuventusa sa 1:0, u meču 31. kola italijanske Serije A. Pobedu ekipi iz Bergama doneo je Ruslan Malinovski u 87. minutu meča.

Atalanta se nalazi na trećem mestu Serije A sa 64 boda, dok je Juventus četvrti sa 62 boda.

Ekipa Torina je nakon preokreta savladala Romu 3:1. "Vučica" već posle samo tri minuta igre povela preko snažnog Borhe Majorala.

Sve do 57. minuta nije bilo promene rezultata kada je Sanabrija dobrim skokom savladao goste i doneo izjednačenje. Potpuni preokret dogodio se u 72. minutu, Zaza se našao na pravom mestu i doneo prednost. Konačan rezultat postavio je Tomas Rinkon u drugom minutu sudijske nadoknade vremena.

Za ekipu Torina celu utakmicu odigrao je Vanja Milinković Savić, dok je drugi srpski fudbaler Saša Lukić bio na terenu sve do 71. minuta.

Fudbaleri Napolija i Intera odigrali su večeras nerešeno 1:1, u 31. kolu italijanske Serije A.

Poveo je Napoli u 36. minutu autogolom Samira Handanovića, da bi Inter stigao do izjednačenja pogotkom Kristijana Eriksena u 55. minutu.

Napoli je peti sa 60 poena, dok je Inter na prvom mestu sa 75 bodova.

U narednom kolu, Napoli će dočekati Lacio, dok će Inter gostovati Speciji.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.