STAVLJEN MU UGOVOR NA STO: Da je tada potpisao, Delije mu ne bi mogle ništa, ali je morao hitno u "LIJEPU NJIHOVU"!
Foto: Starsport©

kako god

STAVLJEN MU UGOVOR NA STO: Da je tada potpisao, Delije mu ne bi mogle ništa, ali je morao hitno u "LIJEPU NJIHOVU"!

Onda se dogodio problem koji je bio ključan u sprečavanju transfera, činjenica da je odigrao sedam mečeva za reprezentaciju Hrvatske

Objavljeno:

Brazilac Samir koji je nastupao za zagrebački Dinamo bio je na pragu prelaska u Crvenu zvezdu.

Njegove odlične partije u dresu hrvatskog velikana su bile odlična preporuka za crveno-bele.

Zbog toga su ga Zvezdan Terzić i čelnici kluba žarko želeli i transfer je bio nadomak ostvarenja. Sada je otkriveno i šta se tačno dogodilo.

– Imao sam ponudu iz Zvezde, ali je tada trebalo da se vratim u Dinamo treći put. Dogovorio sam se za Zdravkom Mamićem i čekao sam nekoliko nedelja, nije došlo do potpisa saradnje. Otišao sam u Beograd, bio sam kod Terzića i sve smo se dogovorili za nekoliko sati. Rekao sam mu tada da imam usmeni dogovor sa Zdravkom i da želim da se vratim u Zagreb i da mu kažem da neću igrati za Dinamo. Terzić mi je na to odgovorio sa „Ako izađeš iz kancelarije bez potpisanog ugovora nećeš igrati za Zvezdu“: Nisam verovao u to, rekao sam mu da dolazim sutra da stavim paraf i da donesem stvari. Ugovor je bio ispred mene, čekao se potpis, ali sam dao reč Zdravku – objasnio je Samir u podkastu “Inkubator”.

Onda se dogodio problem koji je bio ključan u sprečavanju transfera, činjenica da je odigrao sedam mečeva za reprezentaciju Hrvatske.

– Otišao sam u Zagreb i ne znam šta se dogodilo, Mamić je otišao u Međugorje i nisam imao sa kim da pričam tamo. U međuvremenu su „delije“ čule za to i nisu me želeli. Moj problem je bio što sam igrao za nacionalni tim Hrvatske, Luis Ibanjez nije. Nisu me hteli. Na kraju sam ostao bez kluba, nisam igrao ni za jedne i za druge. To je šteta, jer mislim da bih igrao odlično u Zvezdi. Ibanjez mi je rekao sve najbolje o klubu i navijačima – kazao je Samir.

Crveno-beli su i bez njega stigli do cilja i plasmana u grupnu fazu Lige šampiona te sezone.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.