Mijailović i Terzić u policiji: Tužilaštvo naredilo saslušanje zbog optužbi za nameštanje!

AFERA NAMEŠTALJKA

Mijailović i Terzić u policiji: Tužilaštvo naredilo saslušanje zbog optužbi za nameštanje!

Bivši igrač crveno-belih je rekao da je na raspolaganju policiji za ispitivanje, dok generalni direktor nije želeo ništa da komentariše
Objavljeno: 10:13h

Nije se dugo čekalo na reakciju tužilaštva posle otpužbi bivšeg fudbalera Crvene zvezde Nikole Mijailovića da mu je Zvezdan Terzić tražio da namesti utakmicu protiv Voždovca prošle jeseni. Prema saznanjima "Informera", Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu izdalo je nalog za saslušanje i fudbalera i generalnog direktora crveno-belih.

- Prvo osnovno tužilaštvo je izdalo nalog policiji da izvrši provere navoda objavljenih u listu "Informer", odnosno da se odmah sasluša Nikola Mijailović - rekla je za ovaj list portparolka Prvog osnovnog suda u Beogradu Leposava Vujanović Porubović, a pored njih dvojice saslušani bi trebalo da budu i ostali koji bi mogli da znaju nešto. U međuvremenu se oglasio i Zvezdan Terzić koji je rekao da "Mijailovićev cirkus nije komentarisao ni ranije, pa neće ni sada", dok je iskusni fudbaler rekao da mu je drago što je država reagovala i da će biti na raspolaganju policiju za saslušanje. (Espreso.co.rs / Izvor: Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.