IZNENAĐENJE! Legenda Zvezde preuzela Grafičar!
Foto: Stefan Kojić

op op

IZNENAĐENJE! Legenda Zvezde preuzela Grafičar!

Đurovski je odlično upoznat sa dešavanjima na Marakani. Redovan je na utakmicama Crvene zvezde, i nesumnjivo ima odličnu polaznu osnovu da Grafose izvede iz rezultatske krize. A i da nadogradi Marka Lazetića, Nikolu Stankovića i Iliju Babića, momke od kojih imaju velika očekivanja u Crvenoj zvezdi

Objavljeno: 13:54h

Kakvo iznenađenje, Boško Đurovski je novi trener Grafičara, saznaje "Mozzartsport"!

Jedno od najvećih imena u istoriji Crvene zvezde imaće delikatan zadatak da stabilizuje igru i rezultate mladog tima, koji sedam kola već ne zna za pobedu. Imali su u Grafičaru velike planove, posle odlične prošle sezone kada su na terenu izborili plasman u Superligu, ali ove takmičarske godine nisu uspeli da ostanu na tom kursu. Možda i svesno, obzirom da su u polusezoni podmladili tim i regrutovali momke rođene 2003 i 2004. godine iz Zvezdine omladinske škole.

Posle dugogodišnjeg rada u Japanu, Boško Đurovski je dve godine bez angažmana. Reč je o čoveku koji je 2007. godine doneo poslednju duplu krunu u Ljutice Bogdana. Kasnije je još jednom gasio požar, posle odlaska Miodraga Božovića. Međutim, nije uspeo da osvoji Kup trofej, pošto je izgubio finalni meč protiv Partizana.

Đurovski je odlično upoznat sa dešavanjima na Marakani. Redovan je na utakmicama Crvene zvezde, i nesumnjivo ima odličnu polaznu osnovu da Grafose izvede iz rezultatske krize. A i da nadogradi Marka Lazetića, Nikolu Stankovića i Iliju Babića, momke od kojih imaju velika očekivanja u Crvenoj zvezdi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.