SANTOŠ MISLIMA USMEREN KA SRBIJI: Biće ujednačena borba, to je dobro za nas
Foto: EPA

kvalifikacije za sp

SANTOŠ MISLIMA USMEREN KA SRBIJI: Biće ujednačena borba, to je dobro za nas

Srbija i Portugal igraju u subotu sa početkom od 20.45

Objavljeno: 11:14h

Reprezentacija Srbije, pobedila je sinoć Republisku Irsku rezultatom 3:2 dok je Portugal bio bolji od Azerbejdžana rezultatom 1:0.

Upravo Srbija i Portugal igraju u subotu u okivru drugog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Trener Portugala, Fernando Santoš, imao je samo reči hvale za našu reprezentaciju.

- Uvek postoji neki zaključak koji možemo izvući, ali utakmica protiv Srbije će biti totalno drugačija od ove sa Azerbejdžanom. Srbija ima igrače velikog kvalitetna i to će svakako biti veliki izazov za nas. Ukoliko izgubimo sposobnost organizacije igre, moramo da nađemo drugi način da postignemo gol. Ne mogu da kažem da smo protiv Azerbejdžana pokazali dobru igru, ali sada smo mislima usmereni ka Srbiji - rekao je Santoš.

Fernando Santoš
foto: EPA

On je rekao da je Srbija znatno kvalitetniji rival od Azerbejdžana.

- Srbija je drugačiji protivnik, napadaće više, utakmica će biti ujednačenija, a to može biti pozitivno za nas - kazao je Santoš.

Selektor Portugala je sačuvao neke igrače u meču protiv Azerbejdžana, a istakao je da to nije uradio zbog meča sa Srbijom.

- Ne, nisu to bile mere zbog Srbije, ali svakako moramo imati u vidu da je dosta igrača odigralo već mnogo utakmica ove sezone. Protiv njih ćemo morati da napadamo i da se branimo dobro, a napad će biti dobar samo ukoliko budemo organizovani. Nalazimo polako koncept kako da izbalansiramo ofanzivu i defanzivu, mislim da ćemo uspeti - zaključio je Santoš.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.