UH KAKVA LOŠA VEST ZA DUŠANA VLAHOVIĆA! Ovo nikako nije želeo da čuje dok je u reprezentaciji Srbije!
Foto: EPA/Claudio Giovannini

nadamo se da neće uticati

UH KAKVA LOŠA VEST ZA DUŠANA VLAHOVIĆA! Ovo nikako nije želeo da čuje dok je u reprezentaciji Srbije!

Čovek koji je imao apsolutno poverenje u njega i ulio mu samopouzdanje je podneo ostavku

Objavljeno: 13:46h

Fiorentina je ostala bez trenera Ćezarea Prandelija, čoveka koji je najzaslužniji za ovosezonski meteorski uspon Dušana Vlahovića.

Italijanski mediji javljaju da je iskusni stručnjak podneo ostavku na mesto trenera posle nedeljnog poraza od Milana (2:3).

Prandeli je svakako još pre nekoliko meseci najavio da će po završetku sezone otići iz kluba, međutim, očigledno više nije mogao da izdrži. Prošle nedelje je rekao da je jako umoran, a potom se nije pojavio ni na konferenciji za medije posle meča sa "rosonerima".

Dušan Vlahović, Ćezare Prandeli
foto: EPA/Claudio Giovannini

Ova vest je svakako težak udarac i za našeg Vlahovića u koga je odmah po dolasku Prandeli imao puno poverenje i načinio ga standardnim napadačem, a ovaj mu je to vratio sa 12 postignutih golova u dosadašnjem toku Serije A.

- Dosta toga dugujem Prandeliju. Stigao je kada sam bio u lošem periodu, vratio mi je samopouzdanje i verovao u mene - rekao je Vlahović sredinom februara za medije u Italiji.

Sva je prilika da će Prandelija naslediti čovek umesto koga je i došao u klub - Čezare Jakini. On je dobio otkaz posle poraza od Parme u prvom delu sezone, da bi ga potom nasledio Prandeli, a sada će se izgleda opet vratiti na "Artemio Franki" u Firenci.

Fiorentina je trenutno na sredini tabele Serije A, ali ima samo sedam bodova više od Kaljarija koji je prvi ispod crte u opasnoj zoni.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.