SVOM NEKADAŠNJEM TRENERU SAM POKLONIO DRES SRBIJE! Kaže Filip Mladenović, koji se nalazi u sjajnoj formi
Foto: Starsport©

on je to zaslužio

SVOM NEKADAŠNJEM TRENERU SAM POKLONIO DRES SRBIJE! Kaže Filip Mladenović, koji se nalazi u sjajnoj formi

Svaki poziv za reprezentaciju je velika stvar za mene

Objavljeno: 15:00h

Fudbaler pojlskeLegije Filip Mladenović je u razgovoru za tamošnje medija istako kako se sjajno oseća kada igra za reprezentaciju i takođe se trenutno nalazi u doličnoj formi.

- Ništa se posebno nije dogodilo, radim sve što sam radio i pre, samo se sada psihički i fizički osećam sjajno. I slažem se da sam već duže vreme u odličnoj formi. I ja sam zadovoljan samim sobom. Želim da ovaj trend dobrih partija produžim što je duže moguće.

Filip Mladenović, Ljubiša Tumbaković
foto: Starsport©

Potom se dotako teme reprezentacije Srbije, a napomenuo je i ko je najveći ''krivac'' što je ponovo obukao dres nacionalnog tima:

- Svaki poziv za reprezentaciju je velika stvar za mene. Pogotovo što ću u martu imati priliku da igram ponovo protiv Portugalije. Pre dve godine sam igrao protiv njih, bio mi je to prvi nastup za državni tim posle duge pauze. Izborili smo 1:1 u gostima i time sam zaslužio da dobijem novi poziv. Dres sa te utakmice sam doneo na poklon treneru Lehije Pjotru Stokovjecu, jer je on bio najzaslužniji što sam se vratio u tim Srbije - zaključio je Mladenović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.