NOVA POVREDA FUDBALERA PARTIZANA! Taman se vratio u ekipu, ali će opet morati na pauzu
Foto: Starsport©

maler

NOVA POVREDA FUDBALERA PARTIZANA! Taman se vratio u ekipu, ali će opet morati na pauzu

Talentovanom fudbaleru ova godina nije dobor počela, jer je prvu povredu Stevanović doživeo kad je bio sa reprezentacijom Srbije, u januaru mesecu

Objavljeno:

Novi peh za mladog fudbalera Mančester sitijaFilipa Stevanovića, koji je na pozajmici u Partizanu do kraja sezone, ponovo se povredio i propusitće narednu utakmicu koju crno-beli igraju protiv Zlatibora u ponedeljak.

Talentovanom fudbaleru ova godina nije dobor počela, jer je prvu povredu Stevanović doživeo kad je bio sa reprezentacijom Srbije, u januaru mesecu zbog čega je propustio celokupne pripreme sa Partizanom.

Filip Stevanović
foto: Starsport©

I taman kad se vratio i to u stilu jer je bio strelac petog gola za crno-bele na utakmici protiv Rada. Ali već na sledećoj je doživeo novi peh jer se u jednom duelu na meču četvrtfinala Kupa protiv Voždovca, iskrenuo zglob, i to samo nekoliko trenutaka pošto je ušao u igru. Stevanović je uspeo da završi utakmicu, ali se videlo da se dosta muči.

I dalje se ne zna kolika će biti pauza za mladog fudbalera, on je odmah posle meča bio podvrnut terapijama jer povreda nije nimalo naivna.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.