RAZOČARANI KAVANI NE ŽELI DA OSTANE U JUNAJTEDU: Njegov otac već otkrio medijima koji mu je naredni klub!
Foto: EPA/Phil Noble

neće biti nastavka saradnje

RAZOČARANI KAVANI NE ŽELI DA OSTANE U JUNAJTEDU: Njegov otac već otkrio medijima koji mu je naredni klub!

Prema rečima Luisa Kavanija njegov sin je nesrećan u Engleskoj

Objavljeno: 08:32h

Edinson Kavani se neće duže od jedne sezone zadržavati u Mančester junajtedu i to je potvrdio i njegov otac.

Urugvajac je jesenas potpisao ugovor sa "crvenim đavolima" na godinu dana iz opciju produžetka na još jednu godinu, međutim, nezadovoljan je i želi da se vrati u Južnu Ameriku.

Njegov otac je to saopštio medijima i čak rekao u kom klubu bi iskusni napadač želeo da provede poslednje sezone u svojoj karijeri.

Edinson Kavani
foto: EPA/Michael Regan

- Moj sin nije srećan u Engleskoj i želi nazad u Južnu Ameriku, da bude negde bliže porodici. Nema nameru da ostaje u Junajtedu, iskoristiće opciju u ugovoru i otići u junu. Već je vodio razgovore sa Huanom Romanom Rikelmeom (potpredsednik Boke Juniors) i voleo bi da zaigra za Boku – otkrio je planove svog sina, njegov otac, Luis Kavani.

Kavani u ugovoru s Junajtedom ima klauzulu po kojoj će sigurno dobiti dodatnih 2.000.000 evra bez obzira da li ostane u klubu još jednu sezonu ili ga napusti.

Od kada je stigao na "Old Traford" odigrao je 25 utakmica i postigao 7 golova, međutim, Ole Gunar Solskjer ga najčešće koristi kao rezervnog napadača i ubacuje na teren u drugom poluvremenu, pa je i to sigurno jedan od razloga za nezadovoljstvo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.