PETKOVIĆ O POZIVU: ŠTETA ŠTO NIKO NIJE SNIMAO REAKCIJU U SVLAČIONICI! Trudiću se da ostanem na zemlji
Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

presrećan

PETKOVIĆ O POZIVU: ŠTETA ŠTO NIKO NIJE SNIMAO REAKCIJU U SVLAČIONICI! Trudiću se da ostanem na zemlji

Na spisku selektora, našao se bek TSC-a

Objavljeno: 17:27h

Danas je Dragan Stojković Piksi objavio spisak reprezentacije za kvalifikacione mečeve koji se odžavaju u martu. Veliko iznenađenje na spisku je fudbaler TSC-a, Marko Petković.

On je jedinu utakmicu za nacionalnu selekciju odigrao 2015. godine u porazu protiv Češke rezultatom 4:1, a ušao je pri kraju meča.

Na pitanje da li je očekivao poziv, bek TSC-a je izjavio:

– Verovao sam uvek, radio sam pošteno celu karijeru. Bilo je uspona i padova, svi igramo da bismo bili pobednici. Poziv je došao kao nagrada za dobar i posvećen rad – rekao je Petković za MaxBet sport.

Saigrači su bili presrećni.

– Presrećni su bili. Šteta što nikog nije bilo da snimi reakciju u svlačionici, to je uspeh jedne grupe. Svi su presrećni, i treba da se osećaju kao da je njihov uspeh. Samo prava grupa može da izbaci pojedinca. Sada sam ja, sutra će da bude neko drugi.

Takođe je prokomentarisao izjavu Mladena Krstajića, bivšeg selektora reprezentacije, a sada trener TSC-a.

– Zagrlio me je, čestitao, rekao da je presrećan. Istakao je da je ovo dokaz da se rad isplati. Biće vremena da duže pričamo o ovome.

Dospeo je u centar pažnje, a trudiće se da ostane na zemlji.

– Ovo je posao koji sa sobom nosi razna iskušenja. Znam samo da mirna glava i pošten rad donose rezultate. Trudiću se da ostanem na zemlji.

Na kraju je rekao šta očekuje od kvalifikacionih utakmica u martu.

– Ima dosta vremena do okupljanja. Rano je da pričamo o tome, a posebno je rano da ja pričam o tome. Znamo koju zemlju predstavljamo, daćemo sve od sebe – rekao je na kraju Petković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.