Suludi driblinzi i neverovatne odbrane: Ovih 6 poteza je obeležilo Ligu šampiona u utorak! (VIDEO)

MATIĆEVA ŠTIKLA I SLALOM

Suludi driblinzi i neverovatne odbrane: Ovih 6 poteza je obeležilo Ligu šampiona u utorak! (VIDEO)

Utakmice u grupama E, F, G i H obeležili su majstoski individualni potezi nekolicine igrača koji su oduševili ljubitelje fudbala
Objavljeno:

Ljubitelji fudbala imali su prilike da uživaju posmatrajući mečeve 3. kola Lige šampiona odigranim u utorak, ponajviše zbog efektnih golova, ali i u čarobnim veštinama koje su fudbaleri prikazivali na terenu. Pjanićeva lepotica, Hulkova bomba i Lakazetova majstorija obeležile veče u Ligi šampiona! (VIDEO)

Nekolicina igrača je obeležila veče za nama svojim individualnim potezima kojim su oduševili fudbalsku javnost od fenomenanih finti i driblinga do neverovatnih odbrana. 8 golova u Leverkuzenu, Arsenal srušio Bajern, Olimpijakos odneo bodove sa Maksimira! (VIDEO) 1. Fenomenalni dribling Daglasa Košte kojim je vezao u čvor noge Belerinu. 2.Nestvarna odbrana Manuela Nojera koja je naterala i navijače Arsenala da mu aplaudiraju. 3. I Nojerov kolega na suprotnoj strani Petr Čeh se istakao sa nekoliko sjajnih intervencija.

Ono kada Murinjova kritika probudi Zidana u Nemanju Matiću pa krenu da rade "štikle".
A može Srbin da izvede i slalom u stilu Lea Mesija.
Sećate se šta je Tadić uradio Ivanoviću? E pa Sančez je bio još gori prema Vidalu. Prvo lopta kroz noge, a onda ga bacio na zadnjicu.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.