Bivši kapiten Zvezde: Terzić mi je tražio da namestim utakmicu!

SPREMAN I DA IDE NA POLIGRAF

Bivši kapiten Zvezde: Terzić mi je tražio da namestim utakmicu!

Nikola Mijailović je progovorio o svojim nesuglasicama sa generalnim direktorom crveno-belih na račun koga je izneo jake optužbe
Objavljeno:

Teške i ozbiljne optužbe je izrekao bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Mijailović koji je optužio generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića da mu je tražio da namesti utakmicu. Nekadašnji kapiten tima sa Marakane koji je zbog sukoba sa Terzićem otišao iz Ljutice Bogdarna potvrdio je u listu "Informer" da mu je u tom trenutku alfa i omega kluba tražio da utiče na igrače Voždovca da ne igraju punim gasom protiv Zvezde i da je to bio glavni razlog njihovog sukoba.

- Nekoliko puta se nas dvojica nismo slagali. Na primer kada nisam hteo da mu pomognem da namesti utakmicu. Pre meča mi je danima govorio da cilj opravdava sredstva i da moramo da uradimo sve da bismo pobedili, a konkretno mi je tražio da pozovem igrača Voždovca Nikolu Beljića i tražim mu da "povuče ručnu" - izjavio je Mijailović koji kaže da takvu stvar nikada ne bi uradio.
- Ne bi mi palo napamet da to uradim. Zvezda se takvim stvarima nije bavila pre Terzića i trebalo je da zna da taj klub tako ne funkcioniše. On je te svoje navike pokupio negde drugo i ne zna kako bi trebalo da se ponaša u klubu kome nije dorastao. - Beljić je u tom meču dao gol i dao sam ja jedan, ali nismo pobedili. Bilo je nerešeno, a znam da je posle meča Terzić žalio što nije tražio od trenera Lalatovića da utiče na Stefana Babovića koji je tada igrao u Voždovcu da malo popusti, jer je njegov zet - rekao je Mijailović koji je dodao da je spreman da svedoči o tome i da se podvrgne poligrafskom ispitivanju i pozvao nadležne organe da reaguju. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.