DEJAN SAVIĆEVIĆ ISKRENO O PIKSIJU: Jedini koji će moći da obuzda igrače, jer kod njega nema izlazaka i ljubavnica!
Foto: Starsport©

bivši saigrači

DEJAN SAVIĆEVIĆ ISKRENO O PIKSIJU: Jedini koji će moći da obuzda igrače, jer kod njega nema izlazaka i ljubavnica!

Dragan Stojković Piksi novi selektore reprezentacije Srbije

Objavljeno:

Dejan Savićević, predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore uveren je da će Dragan Stojković Piksi, njegov nekadašnji saigrač, zavesti red među igračima kao novi selektor Srbije.

Savićević je poručio da Piski ima dovoljno autoriteta da ostvari ono zbog čeka je ovde, da bi "bez dlake na jeziku" poručio kako su iz njegovog ugla izgledala ranija okupljanja Orlova.

Dragan Stojković Piksi
foto: Profimedia

- Ako neko može da obuzda igrače, onda je to Piksi. On je pravi čovek da reprezentativcima probudi patriotizam i osećaj privrženosti zemlji. Rekao bih da to Srbija sada nema. Jer da ima, uz kvalitet igrača koji poseduje, sigurno bi se plasirala na Prvenstvo Evrope. Beograd ima mnogo splavova i možda su oni glavni problem reprezentacije Srbije - rekao je Savićević i dodao:

- Ako Piksi ne može da se nametne autoritetom i reši pitanje discipline na svim nivoima, onda ne znam ko bi mogao. Takođe, Piksi ne dozvoljava mešanje u posao. Kod njega ne prolaze one fore: „Ovaj mora da igra zbog menadžera." - izjavio je Savićević.

O paraleli između Piskija i igrača, Dejan je rekao:

- Nema potrebe da vučemo paralelu između Piksija igrača i Piksija trenera. Dobar je u svom poslu, i zna se da kod njega mora da bude gvozdena disciplina. U klubu je lakše uspostaviti red. U reprezentaciji je to teže, posebno što igrači na okupljanje nekada gledaju kao na relaksaciju. Dođu da se odmore, da obiđu familiju i ljubavnice.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.