HEORHINI I DECI SVANE KAD RONALDO ODE SA KLUBOM: Kada on nije tu onda ne pazimo na ishranu!
Foto: Printscreen/Instagram/georginagio

poželeće da manje putuje

HEORHINI I DECI SVANE KAD RONALDO ODE SA KLUBOM: Kada on nije tu onda ne pazimo na ishranu!

Trudimo se da svi jedemo isto jer uvek jedemo zajedno. Ipak, kada s timom ide na neko gostovanje onda malo razmazim decu, ali i sebe

Objavljeno:

Kristijano Ronaldo je poznat po tome što ima zaista strogu ishranu već godinama, te dobro pazi šta će uneti u svoje telo.

Ronaldo je poznat već godinama po svom fantastičnom izgledu, ali i neverovatnoj fizičkoj kondiciji. No, njegova ishrana je poprilično stroga i Portugalac voli da priča o tome.

Takođe, nedavno je otkrio da čak cela porodica ima istu ishranu i da mu nekada itekako zasmeta kada njegov stariji sin Kristiano Junior zatraži da pojede čips ili popije koka kolu.

Kristijano Ronaldo, Heorhina Rodrigez
foto: AP/Luca Bruno

O tome je pričala i njegova izabranica Heorhina Rodrigez koja je otkrila da se ona i deca znaju opustiti što se tiče ishrane kada Ronaldo ode s klubom ili reprezentacijom na neko gostovanje.

- Trudimo se da svi jedemo isto jer uvek jedemo zajedno. Ipak, kada s timom ide na neko gostovanje onda malo razmazim decu, ali i sebe. Volimo da jedemo picu i kokice, ali i druge stvari koje ne konzumiramo kada je Robaldo tu jer se trudimo da budemo kao on- rekla je Heorhina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.