Partizan oštro odgovorio zbog napada na svoju decu u Zagrebu! (FOTO)
Foto: Reuters

primitivizam

Partizan oštro odgovorio zbog napada na svoju decu u Zagrebu! (FOTO)

Ovo se ne dešava prvi put
Objavljeno:

Vaterpolo klub Partizan izdao je saopštenje za javnost povodom napada na svoje mlade igrače u Zagreba.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Saopštenje prenosimo u celosti, a klub zahteva da se počinioci pronađu i da se u komšiluku ovakve stvari ne dešavaju prvi put.

foto: AP

- Vaterpolo klub Partizan je duboko uznemiren i razočaran ovim mučkim napadom na njegove 15-godišnje sportiste. Naša deca su u Zagreb došla da se sportski nadmeću sa svojim vršnjacima i da se u vodi bore za sportski rezultat. Na tradicionalnom turniru MALI MEDO naš klub učestvuje godinama i ovakvo nešto se nije dešavalo ranije, ali nažalost videli smo da za sve ima prvi put, mada ovakvi napadi koji nemaju veze sa ljudskim dostojanstvom i sportom ne dešavaju se u Hrvatskoj prvi put.

- Očekujemo od hrvatskih vlasti i policije da se slučaj ispita do kraja i da se uz asistenciju našeg konzularnog predstavništva prepoznaju počinioci i privedu pravdi. Konzul Republike Srbije i hrvatska policija su postupali primereno međunarodnom pravu i kooperativno od trenutka kada se incident desio.

VK Partizan maksimalno stoji iza svoje dece i njihovih roditelja i pružićemo maksimalnu podršku svim povređenima u ovom incidentu! Kada se prikupe sve informacije klub će postupati u skladu sa svojim mogućnostima da se u budućnosti ovakve stvari ne dešavaju i da se sportisti VK Partizan maksimalno zaštite.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.