PARTIZAN U PETAK ISPLATIO PLATE CELOM TIMU KOJI JE 2010. IGRAO FAJNAL-FOR EVROLIGE: Smanjili smo i dug prema Duletu
Foto: Starsport©

još isplaćuju dugove

PARTIZAN U PETAK ISPLATIO PLATE CELOM TIMU KOJI JE 2010. IGRAO FAJNAL-FOR EVROLIGE: Smanjili smo i dug prema Duletu

To je ispričao predsednik kluba Ostoja Mijailović

Objavljeno: 09:53h

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović bio je gost u emisiji portala Sputnjik “Milanov korner” u kome je otvoreno govorio o brojnim temama.

Između ostalih, jedna tema je bila zanimljiva u smislu rešavanja dugova nagomilanih od prethodne uprave. Tako je Mijailović otkrio da Partizan danas isplaćuje zaostale plate igračima koji su igrali u crno-belom dresu 2010. godine kada se desio čuveni odlazak na Fajnal-for Evrolige.

- Danas je ekipa primila platu. Danas je platu primio Duško Vujošević, Gašić, Dalo, Milutinov, Tepić, Vranješ, Marić, da li vi verujete to? Ceo tim 2010. je primio platu. To su reprogrami zakasnelih plata.

Sašo Filipovski, Ostoja Mijailović
foto: Starsport©

Povela se priča i o tome da li je bilo ideja da se dovede na mesto trenera Dejan Milojević, koji je od četvrtka trener Budućnosti, ali i da li je realno da se u klub vrate Duško Vujošević ili Željko Obradović.

– Ne možete sve legende da spakujete u klub. Razgovarali smo sa Milojevićem prethodnih godina. Čestitamo mu na poslu. Nije to tako jednostavno – objasnio je Mijailović, a potom se osvrnuo na povratak dve trenerske ikone crno-belih:

– Vujoševiću se dugovalo oko 400.000, sada mu se duguje možda 70.000 ili 80.000 evra. Bio je uvek korektan. Da li će se neko od njih vratiti. Uvek možemo o tome da pričamo. Čujem se sa tim ljudima. I sa Obradovićem, Vujoševićem, Kićanovićem, Bodirogom. Da li će se nekada vratili? Uvek postoji mogućnost. Oni su više Partizan nego ja.

(Espreso.rs / Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.