UEFA DALA ROK ZA GRADOVE DOMAĆINA EVROPSKOG PRVENSTVA! Do aprila morate odlučiti da li će biti navijača!
Foto: Profimedia

Ima nade za navijače

UEFA DALA ROK ZA GRADOVE DOMAĆINA EVROPSKOG PRVENSTVA! Do aprila morate odlučiti da li će biti navijača!

UEFA je danas gradovima domaćinima dala rok do aprila da odluče da li će navijači moći da prisustvuju utakmicama

Objavljeno:

Evropska fudbalska unija (Uefa) i dalje je odlučna da se ovogodišnje Evropsko prvenstvo održi u 12 zemalja, a danas je gradovima domaćinima dala rok do aprila da odluče da li će navijači moći da prisustvuju utakmicama.

Današnji operativni sastanak, koji je vodio predsednik Uefa Aleksander Čeferi sa predstavnicima 12 gradova domaćina održan je onlajn.

- Uefa je odlučna da se EURO održi u 12 prvobitno planiranih gradova - rekao je Čeferin.

Navijači
foto: EPA/Valdrin Xhemaj

On je naveo da je optimista da će se situacija sa korona virusom menjati kako se turnir bude približvao i dodao da je zato važno gradovima domaćinima dati što više vremena da mogu da formulišu tačnu sliku o tome šta se može očekivati u junu ili julu.

- Navijači su veliki deo onoga što fudbal čini posebnim, a to važi za EURO kao i za bilo koju utakmicu. Moramo sebi dati maksimalan prostor da omogućimo njihov povratak na stadione - rekao je Čeferin.

Gradovi domaćini Evropskog prvenstva, koje će se održati od 11. juna do 11. jula, su Amsterdam, Baku, Bilbao, Bukurešt, Budimpešta, Kopenhagen, Dablin, Glazgov, London, Minhen, Rim i Sankt Peterburg.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.