OVO NIKO NE OČEKUJE: Hansi Flik napušta Bajern! Slede tektonski potresi među Bavarcima!
Foto: EPA/Friedmann Vogel

ne voli ga salihamidžić

OVO NIKO NE OČEKUJE: Hansi Flik napušta Bajern! Slede tektonski potresi među Bavarcima!

Jedno od mnogih zamerki čuvenog Brace na Flikov rad je i to što nijedno od osam letošnjih pojačanja nemaju status prvotimca

Objavljeno: 13:51h

Trener minhenskog Bajerna Hansi Flik je prošle sezone osvojio sve.

Mada kako stvari stoje, to mu izgleda neće sačuvati mesto na klupi nemačkog giganta.

Kako pišu mediji, na leto iz kluba najverovatniije odlazi izvršni direktor Karl Hajnc Rumenige, a on je bio glavni zagovornik Flikovog dolaska. Dok bi na njegovo mesto trebao da stigne Oliver Kan.

Dok sa druge strane Hasan Salihamidžić se dosta protivio dolasku nekadašnjeg fudbalera Bajerna. Jedna od mnogih zamerki čuvenog Brace na Flikov rad je i to što nijedno od osam letošnjih pojačanja nemaju status prvotimca.

Prvenstveno se to odnosi na Liroja Sanea koji je stigao iz Sitija za 45. 000. 000 evra, zatim tu su Marko Roka iz Espanjola i Buona Sar iz Olimpik Marseja. Dok kao slobodni igrači su stigli Aleksander Nibel, Tangi Nijanzu, Erik-Maksim Čupo Moting (na pozajmici iz PSŽ), takođe na pozajmicu je stigao i Daglas Košta, a iz Benfike je došao Tijago Dantas takođe na pozajmicu.

Ukoliko Flik napusti Bajern, postaće glavni kandidat za mesto selektora Nemačke, naravno pod uslovom da Joakim Lev dobije otkaz.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.