JOVIĆ OTKRIO PROBLEM KOJI JE IMAO SA ZIDANOM! Sa Hiterom imam bolju komunikaciju!
Luka Jović, Foto: EPA/Ronald Wittek

otvoreno

JOVIĆ OTKRIO PROBLEM KOJI JE IMAO SA ZIDANOM! Sa Hiterom imam bolju komunikaciju!

Srpski fudbaler, Luka Jović, odgovarao je na pitanja novinara na konferenciji koju je organizovao klub iz Frankfurta

Objavljeno: 20:25h

Luka Jović je počeo ponovo da pruža dobre partije od kako se vratio u Ajntraht iz Frankfurta. Dovoljno mu je bilo 60. minuta da postigne tri gola i da se na taj način ponovo nađe u centru pažnje.

Jović je zaintrigirao nemačke novinare, pa je Ajntraht zbog ogromnog interesovanja medija sazvao konferenciju gde su novinari imali priliku da mu postavljaju pitanja.

Napadač je prvo istakao da je bio veoma blizu da se vrati u Ajntraht već prošlog leta.

- Imao sam mnogo pehova u Madridu i povreda i privatnih problema za koje jesam i za koje nisam kriv. Hteo sam da se vratim ovde da igram i da budem srećan. To je prednost za igrača, kada imam poverenje trenera i kada igram često – rekao je srpski fudbaler na početku obraćanja.

Jović je istakao da mu je potrebno neko vreme da se vrati u forumu, a konstatuje da je u Realu dosta napredovao.

- Sigurno da sam mnogo napredovao samo jer sam trenirao sa njima. To su veliki profesionalci i među najboljim igračima na svetu na svojim pozicijama. Sigurno da sam pokupio neke fore, da sam došao iskusniji i u razgovoru sa trenerom oko povratka u Ajntraht smo pričali da imam utisak da sam napredovao iako nisam igrao. Pričali smo i da će mi biti potrebno vreme da se vratim u formu, u kondiciju – ističe Jović.

Luka Jović, Zinedin Zidan
foto: Profimedia

Od nekadašnjeg centarfora Crvene zvezde je potom zatraženo da uporedi Zidana i trenera Frankfurta zanimljivog imena, Adolfa Hitera.

- Ne bih sada ulazio u detalje. Sigurno je da su oni fenomenalni treneri. Za Zidana sam već rekao da je vrlo iskren i fenomenalan čovek. Sa Adijem imam bolju komunikaciju zato što obojica pričamo engleski. U Španiji nisam mogao da napravim tu komunikaciju sa Zidanom. On ne priča engleski, ja ne pričam španski... Ali obojica su sjajni treneri i odlične osobe – kaže Jović.

Luka Jović, Zinedin Zidan
foto: EPA/Juanjo Martin

Jović ističe da nije spreman da igra devedeset minuta, s obzirom na posledice koronavirusa i da zbog toga oseća bol u mišićima.

- Imam bolove u mišićima koje vučem neko vreme, posle korone imam problema sa tim mišićem, i nisam u potpunosti spreman. Odluka je na treneru, videćemo kada će biti pravi trenutak. Nećemo se mi dogovoriti kada ću ja igrati, nego će to on odlučiti – dodaje fudbaler Ajntrahta.

Jović za kraj ističe da mu je drago što je ponovo u tandemu sa Filipom Kostićem i da postoji ogroman međusobni uticaj.

- Sigurno da je Kole fenomenalan igrač, možda je imao mali pad forme. Teško je kad se povredite i sigurno da mu je trebalo neko vreme da se vrati u formu. A sigurno ima i da je malo do toga što sam se ja vratio – zaključio je srpski fudbaler.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.