Fernandeš odveo Junajted do osmine finala FA Kupa. Klop u problemu
FK Mančester Junajted, Foto: EPA/Martin Rickett

fa kup

Fernandeš odveo Junajted do osmine finala FA Kupa. Klop u problemu

Fudbaleri Mančester Junajteda, plasirali su se u osminu finala FA Kupa, pobedivši velikog rivala, ekipu Liverpula rezultatom 3:2 (1:1)

Objavljeno:

Fudbaleri Mančester Junajteda, pobedili su na Old Trafordu ekipu Livepula u šesnaestini finala FA Kupa rezultatom 3:2 (1:1). Junak pobede, bio je Bruno Fernandeš koji je preciznim udarcem iz slobodnog udarca doveo svoj tim do osmine finala FA Kupa.

Liverpul je poveo u 18. minutu, golom Mohameda Salaha nakon asistencije Firmina.

Samo osam minuta kasnije, Rašford je sjajno pronašao Grinvuda, lopta je preskočila Milnera, a mladi napadač uspeva da matira Alisona preciznim udarcem iskosa sa desne strane.

U drugom poluvremenu, videli smo ofanzivnu igru na obe strane. Junajted je došao do vođstva u 48. minutu. Grinvud je sa svoje polovine pronašao Rašforda, koji je snažno po zemlji šutirao za vođstvo svog tima.

Salah je svojim drugim golom doveo Liverpul do izjednačenja u 58. minutu.

Kako je utakmica odmicala, primetno je bilo da oba tima žele da reše utakmicu u regularnom delu igre.

Odlučujući momenat, desio se u 78. minutu. Slobodan udarac sa ivice šesnaesterca, praktično je bio ,,penal'' za sjajnog Bruna Fernandeša koji je milimetarski preciznim udarcem pogodio malu mrežu golmana Alisona.

Tim Jirgena Klopa je pokušavao na sve načine da dođe do izjednačenja, ali je do kraja utakmice ostalo 3:2 za Junajted.

Očigledno je tim sa Old Traforda u strašnoj formi, pokazavši ovom pobedom da su možda glavni kandidati za titulu u Premijer ligi, dok je Liverpul nastavio da produbljuje krizu rezultata.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.