Privatizacija u Superligi: Švajcarci žele da kupe Radnički iz Niša i investiraju 12 miliona! (FOTO)

REVOLUCIJA U SRPSKOM FUDBALU

Privatizacija u Superligi: Švajcarci žele da kupe Radnički iz Niša i investiraju 12 miliona! (FOTO)

Velike vesti stižu u niški klub, jer je švajcarska firma zainteresovana za kupovinu Superligaša, Radničkog iz Niša
Objavljeno:
Fudbalski klub Radnički iz Niša privatizuje, odnosno proda švajcarskoj firmi "BE 24UNITED"
iz Jagodine. Superliga Srbije
- Jedan od naših klijenata (investicioni fond) koji se bavi ulaganjima u sport izrazio je interesovanje za saradnju sa fudbalskim klubovima na prostoru Srbije i Balkana navodi se u pismu posrednika, prenose "Južne vesti".
Radan Ilić, predsednik niškog kluba, do sada se niko nije sastao sa njima iz pomenute firme ili fonda
12 miliona evra u klub.Navodi da je dogovoren sastanak u četvrtak u prostorijama ministra za sport Vanje Udovičića. Rekli smo posredniku da dođe sa Švajcarcima jer, ako je neko spreman da ulaže, doći će sa garancijama banke (plate igrača i zaposlenih, ugovorne obaveze, troškove takmičenja JSL, kao i troškova kluba)"
Takođe stoji da se “sponzor i agencija obavezuju da u vremenskom periodu od 5 godina završe zapadnu tribinu prenose "Južne vesti". Ako želi da izgradi zapadnu tribinu mora da vidi koliko to košta i koliko će to koštati i kako da na gradskom stadionu gradi
Posrednik navodi i da su uslovi sponzora postavljanje svojih ljudi u upravi kluba, da ima potpunu kontrolu nad timom i nesmetano obavljanje svog poslovanja na vremenski period od najmanje 20 godina.
Celo pismo je bajkovito, ali voleo bih da grešim jer bi to bio spas za Radnički i klub bi stao na zdrave noge. Pozvao bih sve koje žele da ulože u sport, Radnički je spreman za to - rekao je Radan Ilić.
ozbiljnost ove priče zakazan je za četvrtak 21. oktobra od 10 sati u Beogradu kod ministra za sport Vanje Udovičića, pišu "Južne vesti".

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.