MONĆI KRENUO PO GOMEZA: Atalanta stala uz Gasperinija, prodaje Papua za siću!
Foto: EPA/Maurice van Steen

bagatela

MONĆI KRENUO PO GOMEZA: Atalanta stala uz Gasperinija, prodaje Papua za siću!

Nisu mogli da reše sukob glavnog igrača i trenera, odnosi su se samo pogoršavali

Objavljeno:

Alehandro Papu Gomez se već neko vreme nalazi na izlaznim vratima Atalante.

Sve je počelo krajem prošle godine kada se Gomez posvađao s trenerom Đan Pjerom Gasperinijem koji ga je nakon toga izbacio iz prvog tima.

Odlučeno je da je najbolje da Gomez ode iz kluba iako se prethpodnih sezona klub iz Bergama proslavio u čitavoj Evropi zbog prelepog fudbala čiji je glavni kreator na terenu bio uporavo Gomez.

Đan Pijero Gasperini
foto: EPA/Paolo Magni

Ipak, uprava kluba je stala na stranu Gasperinija verujući da je Argentinac samo sprovodio zamisli sjajnog taktičara. Iako je to možda tačno, neće Gasperini lako pronaći novog fudbalera Papuovih kvaliteta na komke bi mogao da bazira igru.

Gomez se od početka sukoba povezivao sa Interom i Milanom, a onda se pojavila informacija da bi mogao da završi u Sevilji.

Monći
foto: EPA/Rodrigo Jimenez

Nakon svega oglasio se i sportski direktor španskog kluba, Monći, koji je potvrdio da se plejmejker nalazi na meti ovog kluba.

- Mogu da potvrdim da smo u kontaktu s Atalantom oko Gomeza. Radimo na tome, ali je još uvek ostalo dosta posla - poručio je čuveni Monći.

Navodno, Sevilja želi da dovede Gomeza na pozajmicu do kraja sezone uz opciju da onda otkupi njegov ugovor za samo osam miliona evra.

Da "Plavocrni" nisu primorani na ovui prodaju, cena bi sigurno bila višestruko veća, bez obzira što Gomes ima 32 godine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.