DENIS STOJKOVIĆ SE NE SLAŽE SA STANOJEVIĆEM: Ne mislim da je pozajmica najbolja opcija za mene, ali ako mora...
Foto: Starsport©

o menadžerima i partizanu

DENIS STOJKOVIĆ SE NE SLAŽE SA STANOJEVIĆEM: Ne mislim da je pozajmica najbolja opcija za mene, ali ako mora...

Mladi fudbaler ističe da nije vršio pritisak preko menadžera na klub

Objavljeno: 12:18h

Denis Stojković i Nikola Čolić su igrači koje trener Aleksandar Stanojević nije poveo u Tursku na zimske pripreme i jasno im poručio da u ovom trenutku je za njih najbolje da odu negde na pozajmicu.

Kako je objasnio trener Partizana, njih dvojica nisu otpisani za budućnost, već da trenutno ne mogu da se izbore za minutažu, a s obzirom da još nemaju ni 20 godina, bi najbolje bilo da odu negde gde će redovno igrati i dobiti neophodne minute u seniorskom fudbalu.

Oni su ostali u Beogradu i trenutno rade s Teleoptikom, međutim, poslednjih dana provejava informacija da njih dvojica odbijaju da napuste Partizan, zbog čega je Stanojević još jednom i preko medija poručio da ukoliko i na proleće budu ostali u timu svakako neće dobiti nikakvu priliku.

Denis Stojković
foto: Starsport©

Denis Stojković je povodom svega toga dao intervju za "Mozzartsport", u kome je istakao da nije istina da je tražio ispisnicu, niti vršio pritisak na klub preko menadžera.

- Prvo želim da kažem da moji menadžeri sigurno nisu zvali za mene, niti će ikad da zovu. Kao što želim da kažem i da nisam tražio od Partizana raskid ugovora. Moja najveća želja je da se dokažem u ovom klubu - rekao je Stojković.

On ističe da je svestan da se tokom prvih šest meseci nije snašao najbolje, ali da svakako želi da se bori i nametne.

Denis Stojković
foto: Starsport©

- Ovo je praktično moj prvi profesionalni tim, sve je drugačije od onoga na šta sam navikao. Učinio sam sve da dođem kao slobodan igrač u Partizan, i verovatno od prevelike želje da se dokažem, nisam uspeo, nisam se snašao kako treba. Ni ja nisam zadovoljan onim što sam pokazao u prvih šest meseci. Shvatam trenera u potpunosti.

Poručio je i da neće ništa uraditi dok se ekipa ne vrati iz Turske i tada želi da ponovo razgovara sa trenerom Stanojevićem o svom statusu.

- Jedina želja koju imam je da se dokažem u Partizanu. Boriću se još više i nadam se da ću se nametnuti. Sačekaću da se ekipa vrati iz Turske, razgovarati s trenerom i izneti stav da želim da se ravnopravno borim za mesto u timu - rekao je Stojković.

Denis Stojković
foto: Starsport©

Ipak, smatra da pozajmica ne bi bila dobra opcija za njega trenutno, ali da je opet spreman da se povinuje i toj želji kluba.

- Smatram da to nije najbolja opcija za mene u ovom trenutku. Mislim da mogu da se borim u Partizanu, zreliji sam, spremniji, mogu da dam mnogo veći doprinos nego jesenas. Ako ipak trener bude drugačijeg mišljenja, iskoristiću naredni period u nekom drugom klubu da dokažem da sam igrač za Partizan - kaže Stojković, uz napomenu:

- Želeo sam da na ovaj načun razjasnim svoju situaciju i razmišljanje, i više neću o tome govoriti, već ću probati da se na terenu nametnem treneru Stanojeviću.

(Espreso.co.rs / Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.