TUŽNA VEST: Preminuo veliki fudbalski radnik, neponovljiva ličnost Šapca i okoline!
Foto: Printscreen/fsmo.rs

imao je samo 56 godina

TUŽNA VEST: Preminuo veliki fudbalski radnik, neponovljiva ličnost Šapca i okoline!

Dejan Antonić Karika je bivši sudija i gensek FS Mačvanskog okruga

Objavljeno: 21:37h

U šabačkoj, ali i sportskoj javnosti čitavog Podrinja, Pocerine, Mačve, Azbukovice, Jadra, Posavotamnave, sa velikom žalošću primljena je vest da je, danas, preminuo Dejan Antonić Karika (56), generalni sekretar Fudbalskog saveza Mačvanskog okruga skoro pune tri decenije.

Sugrađani, sportisti, sportski poslenici, ali i mnogi ljudi ovog dela Srbije, ali i prijatelji u čitavoj Srbiji i van nje, koje je stekao kao sportista, pamtiće ga kao vrednog, savesnog, odgovornog i marljivog čoveka, čovekoljupca, ljudinu nad ljudinama.

Antonić je, pored ostalog, bio sudija prve kategorije, koji je delio pravdu na utakmicama Druge savezne lige punih šest godina, a godinu dana više bio je i sudija i delagat u Fustal ligi. Poslednjih godina bio je delegat u Srpskoj ligi, a iza sebe ima bogat staž instruktora prve kategorije.

- Bio je sportista u najboljem značenju te reči, neponovljiva ličnost, za večno pamćenje i sećanje – kažu njegovi prijatelji.

Njegovoj porodici stigli su mnogi telegrami saučešća, a među prvima iz FS Srbije i FS Loznice. Iza Dejana ostao je sin Miloš.

Sahrana je sutra, u četvrtak, na Novom groblju u Šapcu, gradu koji je neizmerno voleo i gde je bio voljen i poštovan.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.