DOBRE VESTI S MARAKANE: Katai počeo da trenira!
Foto: Starsport©

ali po posebnom programu

DOBRE VESTI S MARAKANE: Katai počeo da trenira!

On i dalje ne sme da se podvrgava teškim naporima i u drugom delu priprema će raditi odvojeno od ostatka tima

Objavljeno: 11:28h

Dobre vesti na Marakani! Aleksandar Katai je počeo sa laganim individualnim treninzima posle dvomesečnog mirovanja.

Jedan od najboljih fudbalera Superlige u prethodnom periodu je imao problem sa stanjem krvi, takozvanu trombocitopeniju, s kojom je imao problema i ranije tokom karijere.

Zbog toga od novembra nije bio ni u trenažnom procesu niti je igrao utakmice, a doktori su naredili strogo mirovanje u trajanju od tri meseca, pa zato ni reprezentativac Srbije nije otputovao sa ekipom na prvi deo zimskih priprema na Kipru.

FK Crvena zvezda, Aleksandar Katai, Mirko Ivanić, Miloš Vulić, Njegoš Petrović
foto: Starsport©

Ipak, sada je počeo sa lakšim treninzima, a kako se saznaje, on će putovati sa timom na drugi deo priprema u Turskoj, međutim, tamo će i dalje nastaviti da radi po posebnom programu i odvojeno od ostatka ekipe, te neće biti podvrgnut najvećim naporima.

Lekari su insistirali na tome da Katai mora u februaru da prođe još jednu kontrolu posle koje bi mogao da dobije dozvolu da se vrati u pun proces i konkuriše za utakmice.

Ali sigurno je da neće biti u kombinaciji za tim za mečeve protiv Milana, a procene su da bi mogao da se vrati na teren tek početkom marta, ukoliko sve bude bilo u redu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.