HRVATI OZLOJEĐENI ZBOG ALBANCA S KOSOVA: Igrač Dinama organizovao GALA KORONA ŽURKU s misicama i starletama!
Foto: Printscreen/Instagram

novi incident

HRVATI OZLOJEĐENI ZBOG ALBANCA S KOSOVA: Igrač Dinama organizovao GALA KORONA ŽURKU s misicama i starletama!

I što je najgore ne smatra da je pogrešio

Objavljeno:

Ljirim Kastrati, Albanac iz metohijskog sela Ogošte kraj Kosovske Kamenice, izazvao je skandal u Hrvatskoj pošto je organizovao korona žurku za svoj 22. rođendan.

Prošlogodišnje pojačanje zagrebačkog Dinama od samog dolaska na "Maksimir" izaziva skandale, već je jednom bio kažnjen zbog kršenja klupske discipline, a ovaj novi incident mogao bi da ga košta i dela godišnje plate od 360.000 evra.

Lirim Kastrati
foto: EPA/PIETER STAN DE JONGE

Najgore od svega je što Kastrati misli da nije uradio ništa loše, iako se pod pritiskom kluba izvinio za incident.

- Lirim Kastrati je sinoć u kući koju koristi imao proslavu rođendana, na kojoj su učestvovali njegova devojka i desetak prijatelja. Žurka je završila nešto iza ponoći. Iako smatra da nije napravio ništa loše niti će proslava rođendana uticati na njegovu pripremu za trening i utakmice, Kastrati izražava žaljenje ako su objave s društvenih mreža i tekstovi o tome objavljeni u medijima izazvali neugodnosti za klub. Dinamo će analizirati konkretnu situaciju i činjenice posle čega ćemo u skladu s utvrđenim doneti adekvatne odluke - navodi se u saopštenju kluba sa Maksimira.

Kastratijeva devojka je Anđela Šimac, hrvatski fotomodel za kupaće kostime i intimni veš koja je objavom videa sa žurke na Instagramu i otkrila da je na njoj bilo kršenja epidemioloških propisa.

Na videu koji je ona postavila vidi se da nije bilo desetak nego najmanje 15 ljudi, uključujući i Di-Džeja, a među "zvanicama" mogla se videti i bivša mis Hrvatske Stela Opančar, koja je navodno bila u vezi sa svetski poznatim čelistom Stjepanom Hauserom.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.